6. února 2017 • 07:12

SESTŘIHY: Leicester je bod od sestupu, Chelsea skolila Arsenal

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bída šampionů pokračuje. Leicester na domácí půdě podlehl Manchesteru United 0:3 v tabulce mají jen bodový náskok na sestupové pásmo. Ve šlágru 24. kola Premier League vedoucí Chelsea doma porazila Arsenal jednoznačně 3:1, přičemž u posledního gólu chyboval nedůrazným odkopem hostující brankář Petr Čech. Propast mezi oběma kluby se tak rozšířila na 12 bodů. Opět ztratil také Liverpool, který překvapivě prohrál 0:2 na půdě o záchranu bojujícího Hullu. Tři body si připsal druhý Tottenham, který se po výhře 1:0 nad Middlesbrough drží 9 bodů za Chelsea. Fotbalisté Manchesteru City zdolali Swansea 2:1 a poskočili na třetí místo.



MATCH OVERVIEW LEGACY
5. 2. • 17:00
Leicester City FC
Leicester City FC
0:3
ONLINE
5. února
17:00
Manchester United
Manchester United
Góly

Domácí:

Hosté: 42. Mchitarjan, 44. Ibrahimović, 49. Mata

Sestavy

Domácí: Schmeichel – Simpson, Huth, Morgan (C), Fuchs – Mahrez, Drinkwater, Ndidi, A. Musa (46. A. King) – Vardy, Okazaki (46. Gray).

Hosté: de Gea – A. Valencia, Bailly, Smalling (C), Rojo (46. Blind) – A. Herrera, P. Pogba – Mchitarjan, Mata (77. Fellaini), Rashford (83. Young) – Ibrahimović.

Náhradníci

Domácí: Zieler, Chilwell, King, Albrighton, Kapustka, Gray, Benalouane

Hosté: Romero, Martial, Lingard, Carrick, Blind, Young, Fellaini

Karty

Domácí: Drinkwater, Fuchs

Hosté: Mata, A. Herrera, P. Pogba, de Gea

Rozhodčí

Anthony Taylor – Simon Bennett, Peter Kirkup

Stadion

King Power Stadium, Leicester

Návštěva

32 072 diváků

Leicester držel s United krok do 42. minuty, kdy se prosadil Mchitarjan a krátce po něm zvýšil nejlepší střelec United Ibrahimovic. Domácí naděje na zvrat minimalizoval v 49. minutě třetím zásahem Mata. Trápící se "Vlci" neskórovali ani v pátém ligovém utkání v letošním roce.

Šestí United prodloužili sérii bez porážky v Premier League na 15 zápasů, na pátý Liverpool "Rudí ďáblové" ztrácejí bod a na čtvrtý Arsenal dva. Naopak šestnáctý Leicester ještě víc zabředl do bojů o záchranu a společně s Middlesbrough a Swansea je pouze bod od osmnáctého Hullu.

SESTŘIH Premier League: Leicester - Manchester United 0:3
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
5. 2. • 14:30
Manchester City
Manchester City
2:1
ONLINE
5. února
14:30
Swansea City
Swansea City
Góly

Domácí: 11. Jesus, 90+2. Jesus

Hosté: 81. G. Sigurdsson

Sestavy

Domácí: Caballero – Fernandinho, Stones, Kolarov, Clichy – De Bruyne (78. Zabaleta), Y. Touré, Silva (90+5. Fernando) – Sterling (83. Agüero), Jesus, Sané.

Hosté: Fabiański – Naughton, F. Fernández, Mawson, M. Olsson – Fer, Cork, T. Carroll (75. Dyer) – Routledge (65. L. Narsingh), F. Llorente (83. Bastón), G. Sigurdsson.

Náhradníci

Domácí: Bravo, Kompany, Zabaleta, Fernando, Agüero, Navas, Delph

Hosté: Amat, Britton, Bastón, Nordfeldt, Dyer, Narsingh, Kingsley

Karty

Domácí: De Bruyne, Sterling

Hosté: F. Llorente, Cork, G. Sigurdsson

Rozhodčí

Dean – Hussin, Holmes

Stadion

Etihad Stadium, Manchester

Manchester City zdolal Swansea 2:1 a poskočil na třetí místo tabulky. Devatenáctiletý útočník Gabriel Jesus vstřelil oba domácí góly, ten druhý ve druhé minutě nastaveného času.

City začali výborně a v 11. minutě po Silvově akci otevřel skóre talentovaný Brazilec Jesus, který v základní sestavě nahradil hvězdného Argentince Agüera. Domácí měli převahu, ale nedařilo se jim přidat druhou branku.

Hráči Swansea vycítili šanci a v 81. minutě vyrovnal přízemní střelou islandský záložník Sigurdsson. Těsně před koncem však rozhodl o triumfu "Citizens" Jesus dorážkou vlastní hlavičky. Zimní posila z Palmeiras zaznamenala tři góly ve třech ligových zápasech.

Manchester City ztrácí bod na druhý Tottenham a deset na vedoucí Chelsea. Swansea je na 17. místě a má náskok jednoho bodu na sestupové pásmo.

SESTŘIH Premier League: Manchester City - Swansea 2:1
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
4. 2. • 13:30
Chelsea FC
Chelsea FC
3:1
ONLINE
4. února
13:30
Arsenal FC
Arsenal FC
Góly

Domácí: 13. Alonso, 53. E. Hazard, 85. Fàbregas

Hosté: 90+1. Giroud

Sestavy

Domácí: Courtois – Azpilicueta, Luiz, Cahill (C) – Moses (88. K. Zouma), Kanté, Matić, Alonso – Pedro (84. Willian), D. Costa, E. Hazard (84. Fàbregas).

Hosté: Čech – Bellerín (17. Gabriel), Mustafi, Koscielny (C), Monreal – Coquelin (65. Giroud), Oxlade-Chamberlain – Walcott (70. Welbeck), Özil, Iwobi – Alexis Sánchez.

Náhradníci

Domácí: Begović, Terry, Zouma, Chalobah, Fàbregas, Willian, Batshuayi

Hosté: Ospina, Gibbs, Gabriel, Reine-Adélaïde, Maitland-Niles, Giroud, Welbeck

Karty

Domácí: Matić

Hosté: Mustafi

Rozhodčí

Martin Atkinson

Stadion

Stamford Bridge, London

Chelsea se ujala vedení ve 13. minutě, kdy nejprve Čech vytáhl Costovu hlavičku na břevno, ale na Alonsovu dorážku už nestačil. Druhý gól přidal v 53. minutě Hazard poté, co na půlce převzal míč, obešel tři protihráče a ani bývalému českému reprezentantovi nedal šanci. "Hazard je skvělý hráč a dnes ke skvělé práci s míčem přidal i spoustu černé práce pro tým. Když hraje takhle, tak to je komplexní fotbalista," řekl Conte.

"Po druhé brance bylo po zápase. Hráli jsme naivně a byli jsme nepřesní v obraně. Chelsea byla lepší," přidal Wenger. "V některých chvílích jsme nehráli dospělý fotbal a chyběly nám zkušenosti. Navíc někteří hráči nepodali svůj nejlepší výkon," dodal francouzský kouč. 

O třetí zásah domácích se pět minut před koncem postaral Cesc Fábregas, který zachytil Čechův nedůrazný odkop a obloučkem poslal míč do prázdné branky. Za Arsenal v nastavení snížil Olivier Giroud, jenž se dostal do hry až v průběhu druhého poločasu.

SESTŘIH Premier League: Chelsea - Arsenal 3:1
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
4. 2. • 16:00
Hull City AFC
Hull City AFC
2:0
ONLINE
4. února
16:00
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Góly

Domácí: 44. N'Diaye, 84. Niasse

Hosté:

Sestavy

Domácí: Jakupović – Elabdellaoui, Ranocchia, Maguire, Robertson – Huddlestone (C), N'Diaye – Grosicki (80. Meyler), Goebel Evandro (62. Tymon), Clucas – A. Hernández (65. Niasse).

Hosté: Mignolet – Clyne, Matip, Lucas Leiva, Milner (83. A. Moreno) – Lallana (83. Origi), Henderson (C), Can (67. Sturridge) – Mané, Firmino, Coutinho.

Náhradníci

Domácí: Diomandé, Marshall, Tymon, Maloney, Meyler, Niasse, Mbokani

Hosté: Karius, Moreno, Gomez, Alexander-Arnold, Wijnaldum, Sturridge, Origi

Karty

Domácí: Maguire, Tymon

Hosté: Milner

Rozhodčí

Lee Mason

Stadion

KCOM Stadium, Hull

Fotbalisté Liverpoolu nečekaně podlehli o záchranu bojujícímu Hullu a prodloužili tak sérii bez vítězství na pět zápasů. V lize nedokázali naplno bodovat od Silvestra, kdy porazili Manchester City. To Hull pod novým trenérem Silvou obral už druhého favorita. Výhra nad Liverpoolem totiž přišla jen tři dny poté, co favorit na sestup remizoval 0:0 s Manchesterem United.

Hull poslal do vedení těsně před koncem prvního poločasu debutant N´Diaye, který zúročil důraz před brankářem Mignoletem. Jistotu dodal outsiderovi Oumar Niasse, který přidal druhou branku v 84. minutě po krásném sólovém úniku.

SESTŘIH Premier League: Hull - Liverpool 2:0
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
4. 2. • 18:30
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
1:0
ONLINE
4. února
18:30
Middlesbrough FC
Middlesbrough FC
Góly

Domácí: 58. Kane

Hosté:

Sestavy

Domácí: Lloris – Walker, Alderweireld, Dier, Davies – Dembélé, Wanyama – Son Heung-min (81. Moussa Sissoko), Alli (88. Winks), Eriksen – Kane (90+3. V. Janssen).

Hosté: Valdés – Espinosa, Chambers, B. Gibson, Fábio – de Roon, Clayton, Forshaw (62. Guedioura) – Traoré (80. Bamford), Negredo, Downing (62. Stuani).

Náhradníci

Domácí: Vorm, Carter-Vickers, Wimmer, Onomah, Sissoko, Winks, Janssen

Hosté: Guzan, Ayala, Leadbitter, Stuani, Bamford, Gestede, Guedioura

Karty

Hosté: de Roon

Rozhodčí

Stadion

White Hart Lane, London

Tottenham na rozdíl od Arsenalu udržet ztrátu na Chelsea na devíti bodech. Stačila k tomu jediná branka, kterou dal Harry Kane z penalty po faulu na korejského záložníka Sona. Šanci na vyrovnání zahodil pár minut před koncem Alvaro Negredo. Zatímco Spurs ještě živí naděje na titul, Middlesbrough se na 15. místě ještě musí bát o ligovou příslušnost.

SESTŘIH Premier League: Tottenham - Middlesbrough 1:0
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
4. 2. • 16:00
Everton FC
Everton FC
6:3
ONLINE
4. února
16:00
AFC Bournemouth
AFC Bournemouth
Góly

Domácí: 1. R. Lukaku, 24. James McCarthy, 30. R. Lukaku, 82. R. Lukaku, 85. R. Lukaku, 90+4. Barkley

Hosté: 59. J. King, 70. J. King, 90. Arter

Sestavy

Domácí: Robles – Coleman, Ra. Funes Mori, A. Williams, Baines – Schneiderlin, Barry (C) (79. Holgate) – Barkley, James McCarthy (62. Davies), Lookman (71. Mirallas) – R. Lukaku.

Hosté: Boruc – Francis (C) (46. B. Smith), S. Cook, Surman, Mings – Arter, Gosling (46. Ibe) – Fraser, Wilshere, Pugh (83. Afobe) – J. King.

Náhradníci

Domácí: Davies, Gueye, Holgate, Jagielka, Mirallas, Stekelenburg, Valencia

Hosté: Afobe, Allsop, Ibe, Mousset, Smith, Stanislas, Cargill

Karty

Domácí: Schneiderlin, Robles, Davies

Hosté: Arter

Rozhodčí

Jones

Stadion

Goodison Park, Liverpool

Hlavní postavou zápasu Evertonu s Bournemouthem byl belgický útočník domácího týmu Romelu Lukaku . Ten otevřel skóre už po půl minutě hry, pak přidal ještě další tři branky dotáhl tak svůj tým k výhře 6:3. Hosté zabojovali až ve druhém poločase i díky dvěma brankám, které vstřelil norský útočník Joshua King.

SESTŘIH Premier League: Everton - Bournemouth 6:3
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
4. 2. • 16:00
Crystal Palace FC
Crystal Palace FC
0:4
ONLINE
4. února
16:00
Sunderland AFC
Sunderland AFC
Góly

Domácí:

Hosté: 9. L. Koné, 43. N'Dong, 45+1. Defoe, 45+3. Defoe

Sestavy

Domácí: Hennessey – J. Ward, Dann (C), Delaney (46. Townsend), Tomkins, van Aanholt – Zaha, McArthur (62. Rémy), Cabaye (26. Ledley), Puncheon – Ch. Benteke.

Hosté: Mannone – Denayer, O'Shea (C) (57. Lescott), L. Koné – Jones, N'Dong, Rodwell (52. D. Gibson), Seb. Larsson, Oviedo – Januzaj (78. Pienaar) – Defoe.

Náhradníci

Domácí: Speroni, Sakho, Fryers, Ledley, Flamini, Townsend, Rémy

Hosté: Mika, Manquillo, Lescott, Gibson, Pienaar, Khazri, Borini

Karty

Domácí: Zaha, J. Ward, Puncheon

Hosté: Seb. Larsson, Januzaj, L. Koné

Rozhodčí

Andre Marriner. Asistenti: S. Ledger, S. Massey-Ellis. Čtvrtý rozhodčí: J. Linington

Stadion

Selhurst Park, Londýn

Návštěva

25310 diváků

Po výhře nad Bournemouthem to vypadalo, že Crystal Palace se pod vedením Sama Allardyce začíná zvedat. Teď jej ale poslal zpět k zemi konkurent v boji o záchranu, Sunderland. "Černé kočky" nasázely londýskému týmu čtyři branky, všechny v prvním poločase. Tahoun Sunderlandu, zkušený útočník Jermain Defoe, se trefil dvakrát, na oba zásahy navíc potřeboval jen dvě minuty.

SESTŘIH Premier League: Crystal Palace - Sunderland 0:4
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
4. 2. • 16:00
Southampton FC
Southampton FC
1:3
ONLINE
4. února
16:00
West Ham United
West Ham United
Góly

Domácí: 12. Gabbiadini

Hosté: 14. Carroll, 44. Obiang, 52. Noble

Sestavy

Domácí: Forster – Soares, Stephens, Jošida, Bertrand – Ward-Prowse, Romeu, S. Davis – Boufal (64. S. Long), Gabbiadini, Jay Rodriguez (46. Redmond).

Hosté: Randolph – Kouyaté (71. Collins), Reid, Fonte – Antonio, Obiang, Noble, Cresswell – Feghouli (90+1. Calleri), Carroll (56. Lanzini), Snodgrass.

Náhradníci

Domácí: Clasie, Gardoș, Long, Redmond, Højbjerg, Taylor, McQueen

Hosté: Lanzini, Adrián, Collins, Fletcher, Calleri, Fernandes, Quina

Karty

Hosté: Cresswell, Reid

Rozhodčí

Graham Scott

Stadion

St. Mary's Stadium, Southampton

Návštěva

31.891 diváků

SESTŘIH Premier League: Southampton - West Ham 1:3
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
4. 2. • 16:00
Watford FC
Watford FC
2:1
ONLINE
4. února
16:00
Burnley FC
Burnley FC
Góly

Domácí: 10. Deeney, 45+2. Niang

Hosté: 78. Barnes

Sestavy

Domácí: Gomes – Cathcart, Kaboul, Prödl, Holebas – Behrami (65. Doucouré) – Niang (81. Success), Cleverley, Capoue, Zárate (87. Janmaat) – Deeney (C).

Hosté: Heaton (C) – Lowton, M. Keane, Mee, S. Ward – Boyd (86. Vokes), Barton, Hendrick, Arfield (77. A. Westwood) – Gray (55. Brady), Barnes.

Náhradníci

Domácí: Arlauskis, Britos, Janmaat, Watson, Doucouré, Okaka, Success

Hosté: Robinson, Flanagan, Vokes, Westwood, Brady, Gudmundsson, Tarkowski

Karty

Domácí: Niang, Holebas, Capoue, Prödl, Cathcart

Hosté: Hendrick (č)

Rozhodčí

Oliver – Perry, McDonough

Stadion

Vicarage Road, Watford

Návštěva

20 178 diváků

SESTŘIH Premier League: Watford - Burnley 2:1
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
4. 2. • 16:00
West Bromwich Albion
West Bromwich Albion
1:0
ONLINE
4. února
16:00
Stoke City
Stoke City
Góly

Domácí: 6. J. Morrison

Hosté:

Sestavy

Domácí: Foster – Nyom, C. Dawson, McAuley, Brunt – D. Fletcher (C), Livermore – Chadli (66. McClean), J. Morrison (89. Field), Phillips (87. Robson-Kanu) – Rondón.

Hosté: Grant – Bardsley, Shawcross (C), Martins Indi, Pieters – Whelan, Adam (58. Diouf) – Afellay (69. Ngoy), Allen, Arnautović – Crouch (58. Berahino).

Náhradníci

Domácí: Olsson, Robson-Kanu, Wilson, Leko, McClean, Myhill, Field

Hosté: Muniesa, Berahino, Bony, Diouf, Imbula Wanga, Given, Ngoy

Karty

Domácí: Phillips, Foster

Hosté: Arnautović, Martins Indi

Rozhodčí

Friend

Stadion

The Hawthorns, West Bromwich

SESTŘIH Premier League: West Bromwich - Stoke 1:0
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
5. 2. • 14:30
Manchester City
Manchester City
2:1
ONLINE
5. února
14:30
Swansea City
Swansea City
Góly

Domácí: 11. Jesus, 90+2. Jesus

Hosté: 81. G. Sigurdsson

Sestavy

Domácí: Caballero – Fernandinho, Stones, Kolarov, Clichy – De Bruyne (78. Zabaleta), Y. Touré, Silva (90+5. Fernando) – Sterling (83. Agüero), Jesus, Sané.

Hosté: Fabiański – Naughton, F. Fernández, Mawson, M. Olsson – Fer, Cork, T. Carroll (75. Dyer) – Routledge (65. L. Narsingh), F. Llorente (83. Bastón), G. Sigurdsson.

Náhradníci

Domácí: Bravo, Kompany, Zabaleta, Fernando, Agüero, Navas, Delph

Hosté: Amat, Britton, Bastón, Nordfeldt, Dyer, Narsingh, Kingsley

Karty

Domácí: De Bruyne, Sterling

Hosté: F. Llorente, Cork, G. Sigurdsson

Rozhodčí

Dean – Hussin, Holmes

Stadion

Etihad Stadium, Manchester

NEJ góly Premier League:
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud