24. května 2017 • 14:55

Strach utnul oslavy. Chelsea kvůli teroristům zrušila jízdu Londýnem

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Chelsea zrušila po teroristickém útoku v Manchesteru slavnostní jízdu Londýnem otevřeným autobusem, kterou plánovala na neděli. Svěřenci trenéra Antonia Conteho chtěli se svými fanoušky oslavit zisk mistrovského titulu a možná i double, neboť v sobotu hrají finále Anglického poháru proti Arsenalu.



"Ve světle tragických událostí máme pocit, že by nebylo vhodné uspořádat v neděli v Londýně vítěznou jízdu," uvedla dnes Chelsea v prohlášení.

Akce se měly zúčastnit tisíce lidí, což by si vyžádalo necelý týden po útoku v Manchesteru velké nasazení bezpečnostních složek. "Jsme jednoznačně přesvědčeni o tom, že pro všechny je tohle nejlepší rozhodnutí. Jsme si jisti, že to naši fanoušci pochopí," dodal klub.

Při pondělním teroristickém útoku ve víceúčelové hale v Manchesteru atentátník zabil po koncertu americké zpěvačky Ariany Grandeové 22 lidí i sám sebe.

Po dvou letech opět na trůnu. Takhle Chelsea dokráčela k titulu
Video se připravuje ...

N'Golo Kanté
N'Golo Kanté

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud