29. ledna 2018 • 14:10

Krmenčík do Anglie? Žádná nabídka není, pomůže Plzni k titulu, říká agent

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Plzeňský útočník Michael Krmenčík se dostal do zajímavé společnosti. Na seznam posil si jej zařadil trenér Newcastlu Rafael Benítez. Podle informací britského deníku Daily Mail je 15. tým Premier League schopný nabídnout za 24letého střelce až deset milionů liber (cca 290 milionů korun). „Nikdo z Newcastlu mě ale s nabídkou na Michaela Krmenčíka neoslovil, žádná jednání neprobíhají. S Plzní jsme si jasně řekli, že Michal pomůže klubu k zisku titulu, pak budeme řešit jeho budoucnost,“ sdělil iSport.cz hráčův agent Dalibor Lacina.



Dobré výkony plzeňského forvarda nezůstaly na evropském trhu bez povšimnutí. Už během podzimu kolem vytáhlého fotbalisty kroužili Wolwerhampton, Aston Villa a Dinamo Záhřeb. Nyní se na něj zaměřily ještě větší ryby.

Na seznamu vytipovaných posil figuruje v Newcastlu a podle nizozemských médií i Feyenoordu. Zde je však situace poněkud zamotaná.

Patnáctý tým nejvyšší anglické soutěže má nejvyšší prioritu u útočníka Feyenoordu Nicolaie Jörgensena. V případě, že by dánský útočník na nabídku kývl, hodlal Feyenoord oslovit Plzeň se zájmem o Krmenčíka. Do toho se však objevila informace, že o Krmenčíka rovněž stojí i Newcastle.

Krmenčíkův agent Dalibor Lacina však spekulace vyvrací. "Nikdo z Newcastlu mě s nabídkou neoslovil, žádná jednání neprobíhají. S Plzní jsme si jasně řekli, že Michal pomůže klubu k zisku titulu, pak budeme řešit jeho budoucnost. V případně výjimečně zajímavé nabídky bychom se situací samozřejmě zabývali, ale v tuhle chvíli to není žádné téma," sdělil iSport.cz Lacina.

Navíc se celá situace podle britských médií vyvinula následovně: Feyenoord odmítl nabídku Newcastlu a Rafael Benítez se zaměřil na hostování Daniela Sturridge z Liverpoolu.

Krmenčík v aktuální sezoně nastřílel ve 20 soutěžních zápasech 16 branek a na dalších sedmi se podílel jako asistent. V uplynulé kvalifikaci na MS 2018 v Rusku, která se Česku nepovedla, byl se čtyřmi góly nejlepším střelcem Jarolímova výběru.

Plzeň - Jablonec: Krmenčík si našel místo, propálil Valeše a Plzeň vede 1:0
Video se připravuje ...

Michael Krmenčík byl hlavním plzeňským hrdinou při vítězství nad Jabloncem
Michael Krmenčík byl hlavním plzeňským hrdinou při vítězství nad Jabloncem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud