25. září 2018 • 23:34

Lampard předčil Mourinha! United vypadli z poháru s Derby až po penaltách

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Manchesteru United nečekaně vypadli ve třetím kole anglického Ligového poháru s druholigovým Derby, které pod vedením trenéra Franka Lamparda na Old Trafford uhrálo remízu 2:2 a poté zvítězilo 8:7 v penaltovém rozstřelu. V soutěži skončilo i Burnley s českým útočníkem Matějem Vydrou v sestavě, když podlehlo 1:2 třetiligovému Burtonu.



United mohli vypadnout už v normální hrací době, protože po úvodní brance Juana Maty po přestávce vyrovnal Harry Wilson a pět minut před koncem poslal hosty do vedení Jack Marriott. Ve čtvrté minutě nastavení Marouane Fellaini poslal zápas do rozstřelu, ve kterém jako první selhal v osmé sérii Phil Jones.

Vydra proti Burtonu nastoupil v základu, ale na první gól v novém působišti ze sobotního duelu proti Bournemouthu nenavázal a v 71. minutě za stavu 1:1 střídal. Burnley poslal do vedení Kevin Long, ale po pauze srovnal Liam Boyce a pět minut před koncem rozhodl Jamie Allen.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud