26. září 2018 • 23:04

Hazardova paráda vyřadila Liverpool, Arsenal postupuje. Končí Vydra

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Arsenalu vyřadili ve třetím kole anglického Ligového poháru Brentford, nad druholigovým protivníkem zvítězili 3:1. Místo Petra Čecha, který pravidelně chytá v lize, nastoupil v brance finalistů minulého ročníku Němec Bernd Leno. Dva góly v prvním poločase vstřelil Danny Welbeck, v 93. minutě pak potvrdil postup favorita Alexandre Lacazette. Hosté mezitím snížili z přímého kopu.



V duelu týmů, které bez porážky vládnou anglické lize, prohrál Liverpool s Chelsea 1:2. Domácí přitom vedli po Sturridgeově akrobatické střele, v závěru ale vyrovnal dorážkou zblízka Emerson a po slalomu mezi několika liverpoolskými zadáky rozhodl o postupu londýnského klubu nádhernou individuální akcí Hazard.

Další zápas celků ze špice ligové tabulky skončil po remíze 2:2 penaltovým rozstřelem a postupem Tottenhamu přes Watford. West Ham si bez potíží poradil s Macclesfieldem, protivníkovi ze čtvrté ligy nastřílel osm branek.

V úterý se s Ligovým pohárem rozloučili fotbalisté Manchesteru United, kteří po penaltách vypadli s druholigovým Derby. V soutěži skončilo rovněž Burnley s českým útočníkem Vydrou.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud