31. října 2018 • 10:51

Strach z letadla? Leicester po neštěstí mění plány, hráči do Cardiffu nepoletí

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sobotní tragická nehoda v anglickém Leicesteru, kdy se k zemi zřítila helikoptéra s majitelem  Vičajem Srivadtanaprapchou na palubě a nikdo z posádky nepřežil, má dopad na celý klub. Lišky čeká v sobotu utkání ve 230 kilometrů vzdáleném Cardiffu a místo toho, aby se klub do místa dění dopravil tak jako vždy letecky, rozhodlo vedení, že z citlivých důvodů raději zvolí autobus.



Jakmile Leicesteru los přihrál utkání ve vzdálenějších městech, tradičně klub létal z nedalekého letiště East Midlands. Po sobotní tragédii, kdy zemřel majitel Vičaj Srivadtanaprapcha, však vedení změnilo plány.

Několik členů vedení navrhlo, že cestovat v tuto chvíli letadlem do Cardiffu, který je od Leicesteru vzdálen cca 230 kilometrů, není zrovna dobrý nápad. A tak z citlivých důvodů tuto variantu zamítlo.

A jelikož trenér Claude Puel neměl nic proti, čeká tak Vardyho a spol. místo pár desítek minut v letadle tříhodinová cesta autobusem.

Překvapením už je, že k zápasu vůbec dojde. Leicesteru bylo nabídnuto, že jej může odložit, ale hráči se rozhodli, že chtějí nastoupit a uctít památku zesnulého majitele.

Ačkoliv v úterý poprvé od tragédie trénovali a začali se připravovat na sobotní zápas, jejich myšlenky stále necílí na fotbal, ale neštěstí, ke kterému došlo. Během dne byl například spatřen Jamie Vardy s manželkou, kteříse vrátili na místo havárie.

Na sobotním utkání v Cardiffu zřejmě nebude přítomen syn zesnulého majitele Aiyawatt, kterého všichni znají jako Topa. V tuto chvíli se totiž musí postarat o to, aby bylo otcovo tělo dopraveno do Thajska a byl zařízen pohřeb. Podle zpráv z Ostrovů by se měl však do Anglie brzy vrátit. Údajně už na domácí zápas proti Burnley, který je na programu 10. listopadu.

Kdo byl majitel klubu v Leicesteru? 388. nejbohatší muž na světě stvořil pohádku
Video se připravuje ...

Tragédie v Leicesteru. U stadionu se zřítil vrtulník klubového majitele
Video se připravuje ...

V neděli večer Leicester oficiálně potvrdil, že mezi pěti oběťmi leteckého neštěstí je i majitel Vičaj Srivadtanaprapcha
V neděli večer Leicester oficiálně potvrdil, že mezi pěti oběťmi leteckého neštěstí je i majitel Vičaj Srivadtanaprapcha

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud