4. července 2019 • 16:00

Posila Spurs mohla jít jinam! United kvůli Pogbovi čekali moc dlouho

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Francouzský reprezentant, někdejší opora Lyonu, teď velká naděje Tottenhamu Hotspur. To je 22letý záložník Tanguy Ndombele. Nechybělo ale málo a ve své kabině ho vítal jiný anglický klub. Manchester United ale možnost podepsat žádanou hvězdičku Ligue 1 prováhal.



Fanoušci Tottenhamu čekali na novou posilu dlouhých patnáct měsíců, nakonec se dočkali hned dvou v jeden den - v úterý nejdřív podepsal talentovaný mladík Jack Clarke, pár hodin po něm se přidala opora Lyonu Tanguy Ndombele. Finalista Ligy mistrů za něj do Francie poslal částku ve výši 65 milionů liber, což z šikovného středopolaře dělá nejdražší posilu klubu.

Jak informuje L'Equipe, Ndombele vůbec nebyl rozhodnutý, zda do Tottenhamu skutečně přestoupí. A to ani ve chvíli, kdy přistál v Londýně. Stál o něj i další slavný anglický klub, Manchester United. Ten už byl s Lyonem víceméně dohodnutý, stále jej ale prosil o více času na jednání. Ndombeleho by totiž podepsal jen ve chvíli, když by z Old Trafford odešla nespokojená hvězda Paul Pogba. Jenže Pogbova budoucnost je zatím stále nevyřešená a Tottenham jednal podstatně rychleji a "rudým ďáblům" mladého Francouze vyfoukl.

Podle informací britského tisku se hráčovým zástupcům podařilo vyjednat lukrativní šestiletou smlouvu, která z Ndombeleho dělá jednoho z nejlépe placených hráčů v klubu. Trenér Mauricio Pochettino hodlá Tanguyovi dát volnost v záložní řadě. Požaduje po něm ale zlepšení finální přihrávky.

Opora Lyonu Tanguy Ndombele už patří Tottenhamu
Opora Lyonu Tanguy Ndombele už patří Tottenhamu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud