2. ledna 2020 • 09:21

Pogba musí na další operaci, agent kritizuje Manchester: Klub mimo realitu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Francouzský záložník Paul Pogba podstoupí operaci kotníku, s nímž laboruje již od konce září, a bude fotbalistům Manchesteru United chybět zhruba další měsíc. Šestadvacetiletý mistr světa v této sezoně stihl za anglický klub jen osm startů.



Na podzim Pogba již jednu operaci absolvoval. Po téměř tříměsíční pauze se vrátil těsně před Vánoci a jako střídající hráč nastoupil jen dvakrát.

Po středeční ligové prohře United s Arsenalem (0:2) kouč Ole Gunnar Solskjaer oznámil, že návrat se odkládá kvůli další operaci. „Není to nic vážného, ale lékaři mu doporučili, aby na ni šel co nejdříve. Pak bude mimo tři až čtyři týdny,“ řekl Solskjaer.

Zpráva o Pogbově problémech přišla krátce poté, co se jeho agent Mino Raiola ostře vyjádřil na adresu Rudých ďáblů. „Pogbův problém je Manchester. Je to klub, který je mimo realitu a bez sportovního plánu. Nikoho bych tam už nepřivedl. Zničili by i Maradonu, Pelého a Maldiniho. Paul potřebuje klub a tým, jakým byl předtím Juventus,“ uvedl Raiola pro italský deník La Repubblica.

Právě z turínského celku se Pogba v létě 2016 vrátil na Old Trafford za 105 milionů eur (téměř 2,7 miliardy korun). United z něj tehdy udělali nejdražšího fotbalistu historie.

Manchester United Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud