13. dubna 2021 • 18:16

Přestřelka Mourinho vs. Solskjaer. Syn kouče United vtipně řekl, co si myslí

Autor: ČTK, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Syn trenéra fotbalistů Manchesteru United Oleho Gunara Solskjaera ubezpečil veřejnost, že od svého otce vždy dostává najíst. Noah tak reagoval na úsměvnou slovní přestřelku mezi bývalým norským reprezentantem a koučem Tottenhamu Josém Mourinhem po nedělním vzájemném zápase anglické Premier League.



Solskjaera naštvala situace z 33. minuty. United vstřelili úvodní gól, který ale rozhodčí po zhlédnutí opakovaných záběrů neuznal, protože Scott McTominay předtím udeřil do obličeje Son Hung-mina a domácí útočník se na zemi teatrálně svíjel bolestí. Trenér „Rudých ďáblů“, kteří v Londýně zvítězili 3:1, v televizním rozhovoru řekl, že pokud by jeho syn zůstal na zemi tři minuty a potřeboval pomoc od deseti spoluhráčů, nedal by mu najíst.

Tohoto výroku se chytil Mourinho a prohlásil, že korejský reprezentant má velké štěstí, že jeho táta je lepším člověkem než Solskjaer. Podle portugalského kouče jako otec musíte své děti pokaždé nakrmit bez ohledu na to, co udělají. I kdybyste kvůli tomu musel krást.

S obhajobou Solskjaera přišel jeho syn Noah, který hraje za norský Kristiansund. „Hodně jsem se v neděli nasmál. Vždycky dostávám najíst, o tom mohu všechny ubezpečit,“ uvedl Solskjaer pro místní list Tidens Krav.

Přiznal, že se stal terčem mnoha vtípků a spoluhráči se ho na pondělním tréninku ptali, zda měl snídani. „Nikdy jsem se neválel na hřišti tak jako Son Hung-min. Mourinho pravděpodobně chtěl jenom odvést pozornost od faktu, že prohráli,“ dodal dvacetiletý záložník.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud