14. června 2022 • 20:00

Garnacho je klon z Messiho a Ronalda. Mladíkovi z United patří budoucnost

Autor: Vladimír Formánek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na Old Trafford naměřili zvýšenou radiaci, pohybuje se tam něco nadpřirozeného. Fotbalista naklonovaný z DNA Cristiana Ronalda a Lionela Messiho. Narodil se v Madridu, ale reprezentuje Argentinu, kde ho mají za nástupce LM10. Nosí dres s ďáblem na hrudi a kráčí po stezce, kterou góly, trofejemi, Zlatými míči a rekordy vybudoval kult CR7.



Dvanáct minut před koncem vybojoval penaltu, dost možná rozhodující moment. Chvíle, kdy se utváří charakter a rodí hrdinové. Na tribunách Old Trafford se mačkalo 67 tisíc fanoušků. Ne, nebylo vyprodáno. Nehrálo totiž áčko. Na hřišti běhali Rudí ďáblové s věkovým limitem do 18 let. I tak šlo o úctyhodnou a rekordní návštěvu na finále FA Youth Cupu, mladší verze nejstarší klubové trofeje.

Sedmnáctiletý Garnacho si vzal míč, nikoho se neptal, prostě rozhodl, že kopat bude on. A že na něj upíralo zrak několik desítek tisíc fanoušků včetně legendárního Alexe Fergusona? No a co?

Takhle maturují teenageři v Anglii. S ledovým klidem poslal gólmana na druhou stranu. Ještě než míč doplul do sítě, rozběhl se slavit. Nepochyboval. Výskok, otočka a „SIUUU!“ Že vám to něco připomíná? Jistě, Cristiana Ronalda.

Celým jménem Alejandro Garnacho Ferreyra. Tohle si zapamatujte. Bude se vám to hodit. Jedná se o následovníka slavného Portugalce. „Mohl by se postavit na kterýkoli stadion na světě a stejně by skóroval. Ten kluk je

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud