19. prosince 2008 • 17:08

Eboue: Fanouškům nic nezazlívám

Autor: Tomáš Bělonožník
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Arsenalu, Emmanuel Eboue, připustil, že příznivci klubu mají právo ventilovat svou frustraci, pokud se týmu nedaří. Eboue musel být v nedávném zápase proti Wiganu vystřídán, protože na něj diváci začali pískat.



Reprezentant Pobřeží Slonoviny uznal, že hrál špatně. Dodal také, že není na fanoušky naštvaný za to, že vůči němu byli kritičtí. "Nevím proč mě fandové nepodpořili, ale to je fotbal a nemůžete s tím nic dělat," prohlásil Eboue.

"Diváci v hledišti platí za to, aby viděli Arsenal vyhrát. Když pak nehrajeme dobře a nedáme do hry všechno, jsou velmi rozčílení. Nezazlívám jim to a doufám, že nás všichni přijdou podpořit na další zápas," dodal pětadvacetiletý záložník.

Určitou satisfakcí byl pro hráče zápas Ligy mistrů v Portu, který se hrál čtyři dny po utkání s Wiganem. Eboueho tým sice prohrál, ale fanoušci, kteří přijeli podpořit Arsenal, hromadně skandovali jeho jméno. Nadšený Eboue po zápase fanouškům poděkoval tím, že svlékl svůj dres a hodil ho do jejich sektoru. "Při nastupování fanoušci zpívali moje jméno. To mě hodně potěšilo, dodalo mi to klid a sílu," vysvětlil záložník.

"V současnosti nehraji sice nejlépe, ale snažím se dát do hry co nejvíc a bojovat vždy, když mě trenér pošle na hřiště. Pokud budu nadále tvrdě trénovat, pak věřím, že se mohu dále zlepšovat," představil Eboue vizi své budoucnosti.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

37. kolo
Články odjinud


Články odjinud