18. prosince 2009 • 14:52

Spratek Robinho: Miliony má, ale vychování ne! Kašle na děti...

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Budoucnost Brazilce Robinha v Manchesteru City je stále nejasná. Neshody s trenérem Hughesem. Nic moc výkony. Údajný zájem Barcelony. A teď přibyl další hřebíček do rakve. Robinho se sprostě vykašlal na klubem pořádanou dětskou charitu!



Hráči City se měli minulý týden zúčastnit charitativního dne pro adoptované děti v Manchesteru. Pro nikoho z nich žádný problém – až na Robinha, za kterého City vysázelo kolem miliardy korun.

Brazilský útočník Robinho v dresu Manchesteru City.Foto ČTK/AP
Pětadvacetiletý Brazilec si utrhl pěknou ostudu, když po tréninku namísto na klubem organizovanou akci zamířil do své přepychové vily. Dokonce se měl svým spoluhráčům vysmát, když opouštěli tréninkové centrum a hromadně jeli za mladými fanoušky!

Zástupci Manchesteru City nakonec pro nevychovaného Brazilce vyslat luxusní limuzínu i s šoférem, aby situaci alespoň částečně zachránili. Jenže i tak přijel Robinho pozdě, když už bylo téměř po všem.

"Robinho je hvězda, určitě by ho děti chtěly vidět víc než jakéhokoliv jiného hráče," sdělil svědek celého trapného vystoupení ostrovnímu listu News of the World. "Trenér a hráči, kteří přišli, byli skvělí. S dětmi si rozuměli a všichni se dobře bavili."

"Ale to, co předvedl Robinho, je neslýchané. Zachovat se takhle vůči adoptovaným dětem, které to neměly v životě lehké..." dodal svědek.

Brazilský útočník Robinho v dresu Manchesteru City.
Brazilský útočník Robinho v dresu Manchesteru City.


Kontroverzní extempore bude mít pro jihoamerickou hvězdu kromě ostudy i další následky. Kouč Hughes má v plánu napařit Robinhovi pořádnou pokutu za opakované porušování kázně – není to totiž poprvé, co se Brazilec "parádně" předvedl.

Minulou sezonu při zápase Poháru UEFA v Kodani nerespektoval nařízení klubu a k formálnímu obleku si nevzal předepsanou kravatu. A jako pořádný buran všechno podtrhl tím, že si obul nevkusné tenisky. V lednu loňského roku také dostal mastnou pokutu za opuštění soustředění na Tenerife bez dovolení.

Bude mít s nevychovaným hulvátem trenér Hughes ještě trpělivost, anebo dá Robinho Manchesteru i Anglii dát v lednovém přestupním období sbohem a zamířit do teplejších krajin? Třeba do Barcelony, která se o něj údajně zajímá...

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud