17. srpna 2010 • 12:08

VIDEO: Anglie v úžasu. Parádní gól z přímáku

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tímhle gólem nadchl celou Anglii. David Jones, záložník Wolverhamptonu, na sebe upoutal pozornost v prvním kole Premier League skvělou brankou z přímého kopu. I díky němu „vlci“ vyhráli 2:1.



„Provedl to naprosto pečlivě. Bylo to skvělé,“ rozplýval se nad úvodní brankou kouč Mick McCarthy.

Jak branka padla? Karl Henry přiťukl Davidu Jonesovi míč. Ten ho dloubnul do vzduchu a pak ho z voleje poslal přes zeď až do branky.

„Prostě báječné. David opět dokázal, že si s balonem rozumí,“ pokračoval McCarthy.

Jonesův gól pomohl Wolverhamptonu k výhře 2:1 nad Stoke City. O to cennější byl. „Trénoval jsem tenhle přímý kop dlouho, ale neměl jsem moc příležitostí ho takhle zahrát. Je hezké, že se to konečně povedlo,“ pochvaluje si Jones.

Fanoušci „vlků“ ho milují, a tak není divu, že apelují na vedení klubu, aby mu ve všech jeho podmínkách při jednání o prodloužení smlouvy vyšli vstříc. Současný kontrakt mu totiž vyprší už za dvanáct měsíců.

„Já bych ho samozřejmě rád udržel ve svém týmu,“ uvedl manažer McCarthy. „Davidovi jsem to řekl a slíbil mi, že udělá všechno pro to, aby Wolverhampton byl úspěšný.“

„Pokud budu pravidelně hrát, klubu určitě mohu pomoci v progresu,“ přikyvuje souhlasně Jones.

25letý fotbalista pochází z mládežnické akademie Manchesteru United, kde se však nikdy neprobojoval natrvalo do prvního týmu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud