5. října 2010 • 16:59

Mancini řval na Tevéze: Běž m***t svoji matku!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Carlos Tevez se pohádal s trenérem Mancinim. K roztržce mezi kapitánem a koučem Manchesteru  City podle britských médií došlo o přestávce nedělního utkání s Newcastelem (2:1). Během ostré výměny názorů prý italský trenér hrubě urazil útočníkovu matku. Následné potyčce zabránil až zásah realizačního týmu a hráčů.



V šatně muselo být pořádně husto. Mancini o přestávce kritizoval výkon hráčů, ač byl stav nerozhodný 1:1. Tevéz, který z penalty vstřelil první gól utkání, se proti ostrým slovům kouče ohradil.

Argentinský útočník Mancinimu vyčetl, že zvolil špatnou sestavu tým hraje příliš defenzivně. To Manciniho rozlítilo ještě víc a hádka byla na světě. "Běž m***t svoji matku!" údajně vyštěkl na svého útočníka.

Tevéz se pak prý na Manciniho vrhl a málem došlo ke rvačce. Většímu konfliktu zabránili až spoluhráči s realizačním týmem, kteří znesvářené kohouty roztrhli. Naštvaný Mancini pak odešel z kabiny a zamířil rovnou do tunelu směrem na trávník.

Zklamaný Carlos TévezFoto Archiv Sport


Větší konflikt mezi hvězdou a koučem "citizens" pravděpodobně nevznikne. Při střídání na konci zápasu si Tevéz s Mancinim podal ruku, vítězství 2:1 nejspíš přebilo vzájemné antipatie.

Mancini navíc Argentinskému útočníkovi daroval den volna navíc, aby během reprezentační přestávky stihl navštívit svoji dceru v Jižní Americe.

Tévez se nedostal do konfliktu s trenérem poprvé. V minulé sezoně byl největším kritikem Manciniho dvoufázových tréninků a italský kouč ho dokonce vyzval k odchodu.

Oba se nakonec usmířili a šestadvacetiletý Argentinec patří k největším oporám City. V minulé sezoně dal 23 gólů, v dosavadním průběhu anglické ligy se trefil pětkrát.

Zklamaný Carlos Tévez
Zklamaný Carlos Tévez

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud