9. dubna 2012 • 12:20

'Prohrajte!' žádají fanoušci Marseille vlastní fotbalisty

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Marseille ve francouzské lize prohráli deset z posledních jedenácti utkání a na první místo ztrácejí propastných 23 bodů. Jeho příznivci si proto budou ve středu přát další porážku v zápase proti Montpellieru, kterému by body pomohly v boji o titul proti Paris St. Germain.



"Pojďme dát Montpellieru co nejlepší šanci, aby se stal v této sezoně mistrem. Nechme Montpellier zvítězit, musíme se poučit z historie," zveřejnila ve své výzvě na internetu vlivná fanouškovská skupina South Winners 87.

Příznivci Marseille nemohou konkurenčnímu pařížskému týmu zapomenout, že v roce 1999 prohrál v závěru soutěže 2:3 s Bordeaux. Olympique kvůli tomu přišel na úkor Girondins o ligový titul, oba soupeře v konečné tabulce dělil jediný bod.

Montpellier má stejně jako Paris St. Germain na kontě 63 bodů, překvapení sezony má však lepší skóre a k dobru středeční dohrávku. Pak bude do konce sezony zbývat ještě sedm kol.



Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud