23. září 2012 • 19:00

Zády k brance, hlava, gól! Brankář v 95. minutě rozvášnil fanoušky

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Hrdinou Toulouse je gólman Ali Ahamada. Proč? V páté minutě nastavení se za stavu 1:2 brankář vydal do pokutového území Rennes a přesnou hlavičkou zajistil svému týmu bod za remízu. Fanoušci šíleli nadšením, gólman se také s nimi běžel v euforii z nečekané trefy potěšit. Gól byl o to zajímavější, že jej dosáhl Ahamada v pozici, kdy stál zády k brance a nikdo takové zakončení nečekal.



Už už se zdálo, že Toulouse poprvé v této sezoně ve francouzské lize prohraje na domácí půdě. Do konce duelu zbývalo pár desítek sekund a tým Rennes stále držel těsný náskok. Domácí se proto rozhodli ke hře vabank a do pokutového území se vydal i gólman Ahamada.

Obránci se na něj při trestném kopu dostatečně nesoustředili a tak se dostal k zakončení. Jeho hlavička pak skončila přesně u tyče. Fanoušci byli v extázi, gólman se s nimi běžel o radost podělit a kotel brankáře radostí málem umačkal. Zápas pak skončil nerozhodně 2:2.

VIDEO: Podívejte se na trefu gólmana Toulouse v ligovém zápase s Rennes

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud