Stanislav Hrabě
22. prosince 2012 • 19:00

PSG za něj dalo přes miliardu, on ale touží po AC. Pastore jezdí v červenočerné

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Miluje italský klub AC Milán, věří, že za něj bude hrát. Proto má auta v červenočerných barvách. Nic na tom, kdyby argentinský záložník Javier Pastore nebyl nejdražší akvizicí francouzského Paris Saint Germain, který za něj loni vysázel italskému US Palermo 42 milionů eur (přes miliardu korun).  Není divu, že když se prohání po pařížských bulvárech, fanoušci nejásají.



Ze své vášni k rossonerri (červenočerným) barvách italského AC Milán se Pastore vyznal v rozhovoru pro magazín „Chi“. „Miluji AC Milán. Dokonce i moje auta jsou červená a černá. Jednoho dne budu na San Siru hrát,“ odtajnil své touhy.

Francouzští vlastenci přestali mých po těchto slovech iluze, že argentinský legionář chtěl jejich duše potěšit připomenutím jednoho z nejlepších romantických románů spisovatele Stendhala ´Červený a černý.´ Důvod je jiný, pro ně nepřijatelný. Chce hrát za jiný klub.

Proto když nyní vidí jeho obrovitý Range Rover Evoque, jehož základní cena zní na 35 tisíc eur (skoro 900 tisíc korun), či dokonce luxusní Audi R8 Spyder (200 tisíc eur = 5 milionů Kč), už nejásají a nemávají mu.

Pastore už musel na svém twitteru ledacos vysvětlovat, například to, že podá v dresu PSG maximální výkony v Lize mistrů i v domácí soutěži. Sportovní ředitel klubu brazilský internacionál Leonardo, bývalá hvězda AC Milán, mu doporučil raději nechat vozy a garáži a nevyjíždět.

Javier Pastore pózuje u svého audi, které má barvy AC Milán Javier Pastore pózuje u svého audi, které má barvy AC MilánFoto http://ryanpastore.blogspot.cz/

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud