27. února 2013 • 23:01

Zlatane, máš ho velkýho! Utahovali si z Ibrova frňáku, pomstil se dvěma góly

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Posmívat se na veřejnosti Zlatanu Ibrahimovicovi? To je sebevražda! Jen stěží byste našli někoho, kdo to na mistra taekwonda zkusí. Leda tak nějakého blázna – jako je Joey Barton. Ten se mu během zápasu posmíval, že má příliš velký nos.



Vše se odehrálo po vzdušném souboji, ve kterém Zlatan Ibrahimovic lehce do Bartona šťouchl. Anglický záložník ihned začal prskat. "Co si to dovoluješ!?" řval na vysokého útočníka PSG, dost možná použil i peprnější výraz.

Ibrahimovic byl zaskočený, nečekal, že si někdo dovolí proti němu takhle protestovat. Bartonovi něco odvětil, což ho pořádně naštvalo. A tak se odhodlal utahovat si ze Zlatanova frňáku.

VIDEO | Barton se posmívá Zlatanovi

"Takhle ho máš velkýho," ukazoval a posmíval se Barton. Nebojí se toho. Rebel, který momentálně působí v Marseille, má ve svém životopisu už tolik lumpáren...

David Beckham a Zlatan IbrahimovicFoto Reuters
Tak třeba zmlátil 15letého fanouška, típnul cigaretu o spoluhráče, jiného pěstmi zmasakroval na tréninku. Trenérovi Alanu Shearerovi v Newcastlu řekl, že jako kouč stojí za h***o. Několik měsíců dokonce pobyl i ve vězení.

Ibrahimovic si ale tuhle drzost líbit nenechal. Nakonec vstřelil v zápase dva góly a Paris St. Germain zvítězil 2:0. Byl to právě švédský útočník, kdo se smál naposledy.

Vůbec poprvé navíc nastoupil v základní sestavě pařížského celku legendární David Beckham. Do statistik se však zapsal pouze udělenou žlutou kartou sedm minut před koncem.

PSG – Marseille 2:0 (1:0)
Branky: 34. a 64. Ibrahimovic.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud