5. února 2014 • 10:34

WAU! Zlatan zase kouzlil, dokonalým lobem odrovnal gólmana

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Ne, tenhle chlápek se vám prostě nezají. Zlatan Ibrahimovic nepřestává zásobovat fotbalový svět fenomenálními kousky hodných jedinečných géniů. Švédský bomber rozhodl úterní semifinále francouzského Ligového poháru mezi Nantes a PSG dvěma góly. Tím prvním by opět mohl kandidovat na nejhezčí zásah roku.



Úterní večer jednoznačně patřil vytáhlému ostrostřelci. "Ibra" načal svého ligového konkurenta už v páté minutě. Gólman Nantes Rémy odkopával míč, zamýšlený dlouhý pas mu ale vůbec nesedl. Balon letěl k nohám Ibrahimovice, ten na nic nečekal.

Místo zpracování Zlatan vrátil prudký balon z první rovnou na bránu. Vůbec neřešil, že stojí zhruba 35 metrů od brány, kde by se jiní snažili o zpracování a nahrávku spoluhráči. Úmysl mu ale vyšel naprosto dokonale. Lob z jeho levačky doplachtil přímo do sítě a PSG vedlo 1:0.

VIDEO: podívejte se na gólové představení Zlatana Ibrahimovice

Nantes devět minut před koncem srovnalo, jenže v závěru opět úřadoval "švédský král." Hlavou zakončil přesný centr do vápna a rozhodl o postupu PSG do pohárového finále. Tam se 19. dubna utká s lepším z dvojice Lyon - Troyes.

Zlatan je pochopitelně i v probíhající sezoně nejlvětší palebnou zbraní PSG. Ve 32 zápasech nasázel už 31 gólů. S druhým Cavanim (20 branek) nastříleli víc branek než zbytek týmu dohromady.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud