3. března 2018 • 19:06

PSG i bez ofenzivních opor zvítězil 2:0 v Troyes. Koubek má osmou nulu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Paris St. Germain i bez obvyklých útočných tahounů Neymara, Kyliana Mbappého a Edinsona Cavaniho ve francouzské lize vyhráli v Troyes 2:0. V čele tabulky mají po šesté výhře v řadě znovu čtrnáctibodový náskok před Monakem. Troyes je na barážové osmnácté pozici, na výhru i vstřelenou branku čeká tři utkání.



V prvním dějství domácí několikrát podržel gólman Zelazny, prověřil jej zejména jednadvacetiletý argentinský záložník Lo Celso. Ihned po změně stran ale favorit skóroval, Draxlerovu přihrávku za obranu zužitkoval Di María.

V 77. minutě definitivně rozhodl dvacetiletý záložník Nkunku, který dostal poprvé v sezoně příležitost v základní sestavě PSG. O chvíli později si debut za lídra tabulky odbyl americký útočník Timothy Weah, syn bývalého fotbalisty pařížského klubu, Monaka nebo AC Milán a současného liberijského prezidenta George Weaha. V závěru se dostal do velké šance, Zelaznyho ale nepřekonal.

Osmé čisté konto zaznamenal v dresu Rennes brankář Tomáš Koubek, který přispěl k výhře svého týmu 2:0 na hřišti Amiens. Rennes z posledních čtyř duelů vydolovalo deset bodů a posunulo se na páté místo tabulky.


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud