4. března 2019 • 09:22

Úsměv, prosím! Balotelli vysílal oslavu gólu přímo z hřiště na Instagramu

Autor: md
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Italský bouřlivák Mario Balotelli (28) zase pobavil celý fotbalový svět. Útočník Marseille slavil svůj gól při výhře 2:0 nad St. Etienne v rámci 27. kola Ligue 1 naprosto originálním způsobem. Od jednoho z fotografů za brankou si vzal svůj mobil a celou oslavu vysílal přímo z hřiště na svůj Instagram. „Mario je kluk s charakterem a na tu oslavu nemám co říct,“ smál se po utkání jeho kouč Rudi Garcia.



Běžela 13. minuta veledůležitého utkání mezi domácí Marseille a hostujícím St. Etienne. Domácí kopali roh a italský útočník Mario Balotelli se pověsil do vzduchu a uklidil centr Floriana Thauvina parádními polonůžkami do sítě – 1:0 pro Marseille! A to by nebyl Super Mario, kdyby nevymyslel originální oslavu. Okamžitě po gólu se rozběhl k fotografovi za brankou a odvysílal gólovou oslavu přímo ze hřiště svým telefonem na svůj instagramový profil.

Balotelli se po lednovém přestupu z konkurenčního Nice trefil už počtvrté v šesti zápasech a dokazuje, že i v 28 letech má pořád velkou fotbalovou kvalitu. „Mario je kluk s charakterem, talentem a zároveň oplývá velkou herní inteligencí. To prokázal, když nechal Floriana Thauvina kopat penaltu, z které jsme zvýšili na konečných 2:0. A co se týká jeho oslavy s videem? Na to nemám co říct,“ smál se po výhře, která jeho tým posunula na 4. příčku francouzské ligy, kouč Marseille Rudi Garcia.

Balotelli však není prvním, kdo se rozhodl oslavit gól pomocí sociálních sítích. Podobnou kulišárnu si v roce 2015 přichystala legend AS Řím útočník Francesco Tott. Ten selfíčkem s kotlem věrných fanoušků AS na olympijském stadionu oslavil branku v římském derby s Laziem, kterou srovnal na konečných 2:2.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud