3. dubna 2019 • 10:01

Návrat opory! Neymar začíná trénovat. Musíme být trpěliví, ví kouč PSG

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný Brazilec Neymar doléčil zranění nohy a dnes se poprvé po deseti týdnech zapojí do tréninku Paris St. Germain. Sedmadvacetiletý fotbalista laboroval s kostí v nártu a kvůli tomu nehrál už loni tři měsíce. Nyní začne s lehkým tréninkem.



„Zotavuje se po zranění dobře. Ve středu se vrátí do tréninku a podstoupí na hřišti plánované testy," oznámil pařížský klub v úterý na twitteru. Nejméně dva týdny bude Neymar pod dohledem lékařských specialistů, zda je schopen se zapojit do zápasů.

Neymar se zranil 23. ledna při utkání Francouzského poháru proti Štrasburku a přišel mimo jiné o přípravný zápas s českou reprezentací před týdnem v Praze. Ve francouzské lize PSG i bez svého kanonýra suverénně kráčí za obhajobou titulu a vede tabulku s náskokem 20 bodů.

Než se Neymar zranil, dal ve francouzské lize 13 gólů a pětkrát skóroval v Lize mistrů. Kdy naskočí do zápasu, není jasné. „Cítí se dobře, nic ho nebolí, ale nemá cenu spekulovat o termínu návratu. Musíme být trpěliví," uvedl kouč Thomas Tuchel.

 

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud