4. dubna 2022 • 10:15

Mbappé váhá nad budoucností: Nové okolnosti. Připustil setrvání v PSG

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je letní přesun Kyliana Mbappého do Realu Madrid tak jistý, jak se říká? Sama francouzská superhvězda připouští, že ještě není definitivně rozhodnutá. Svou volbu Francouz oznámí až ve chvíli, kdy sám ucítí správnou příležitost. „Nejsem vrah, abych se musel schovávat,“ prohlásil. Svou důležitost pro PSG navíc vyzdvihl při show proti Lorientu dvěma góly a třemi asistencemi.



„Kdybych už byl rozhodnutý, řekl bych to. V tuhle chvíli se nemusím nikomu zodpovídat. Zvažuji všechny možnosti. Vím, že lidem přijde, že už to trvá dlouho. Ale nikoho jsem nezabil, abych se musel schovávat,“ prohlásil Kylian Mbappé pro Amazon Prime.

V Parku princů má francouzský reprezentant smlouvu do konce sezony a i přes několik nabídek na prodloužení od arabských majitelů zatím další kontrakt nepodepsal.

V minulosti se navíc netajil tím, že by si jednou rád zahrál za Real Madrid, takže se jeho přesun do centrálního Španělska bral téměř jako hotová věc. Bez ohledu na to, že ho k setrvání v Paříži vyzval i prezident Emmanuel Macron.

Kde bude hrát v příští sezoně Kylian Mbappé?
Kde bude hrát v příští sezoně Kylian Mbappé?

Oficiálně ale přesun mezi metropolemi neoznámil, navíc se celá situace nezdá být tak jistá. „Pořád o tom přemýšlím, protože jsou ve hře nové prvky a okolnosti. Chci udělat správné rozhodnutí,“ prohlásil. Novináři se ho následně zeptali, jestli je jednou z možností i setrvání v Paříži: „Samozřejmě.“

I přes brzké vypadnutí z Ligy mistrů a ne zrovna ideální atmosféru uvnitř týmu i okolo něj předvedla 23letá hvězda o víkendu další památné vystoupení. Při vítězství 5:1 nad Lorientem dva góly dal a na další tři přihrál Neymarovi a Messimu. Bylo to vůbec poprvé, co útočný trojzubec PSG kousal kompletní od Messiho příchodu na začátku sezony.

„Když nastupujete proti takovému hráči, je to těžké. V tuhle chvíli je nejlepší na světě. Je úžasné mít ho v Paříži a být Francouz. Ale když proti vám hraje, nejste úplně šťastný, že tam je,“ pousmál se kouč Lorientu Christophe Pelissier.

Paris Saint-Germain Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud