28. listopadu 2022 • 11:00

Messi do Miami? Beckham má lákat i staré známé. Agent: Fake news!

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kam povedou další kariérní kroky Lionela Messiho? Argentinská ikona se po emotivním loučení s Barcelonou rozstřílela v PSG a aktuálně se s reprezentací snaží o postup na mistrovství světa. Podle The Times ale od příští sezony bude oblékat dres Interu, toho v Miami!



Lionel Messi v americké MLS. To téma je na stole už několik let. Při odchodu z Barcelony měl být hlavní hvězdou projektu, během kterého měl hrát za Manchester City a následně za New York City FC. Místo severní Anglie skončil v Paříži, dalším působištěm má být podle The Times Inter Miami.

Věhlasný novinářský dům přišel s informací, že se má Messi stěhovat už v příštím roce. Po vypršení smlouvy, kterou má v PSG do konce aktuální sezony. Prsty v jeho přesunu má mít anglická ikona David Beckham , spolumajitel Interu Miami, který je nyní coby ambasador na MS v Kataru.

Do karet mu má nahrávat, že Messi má Miami výrazně víc v oblibě než New York. Na Floridě vlastní vilu, kam si pravidelně jezdí s rodinou odpočinout. Další anglický exreprezentant Phil Neville, který Inter vede, měl zároveň oslovit Messiho kamarády a oblíbené spoluhráče Cesca Fábregase a Luise Suáreze . LM10 sám by sice musel v USA trošku slevit na gáži, i tak by se stal nejlépe placeným hráčem v historii MLS.

Podle Timesů má Argentinec oznámit přesun už po MS v Kataru, pokud by tak učinil, v Miami by ho čekal mladý klub s obrovskými plány, Beckham a spol. nedávno dostali povolení k výstavbě nového stadionu s hotelem za více než 20 miliard korun.

Z Messiho okolí ale chodí opačné zprávy. „Není to pravda, je to fake news. Mezi Lionelem a Miami neprobíhají žádná jednání o smlouvě na příští sezonu,“ napsal ve vyjádření pro CNN jeden z Messiho agentů Marcelo Méndez. Uznávaný novinář Fabrizio Romano krotí americké nadšení s tím, že se argentinský kapitán o budoucnosti rozhodne až v příštím roce.

SESTŘIH: Argentina - Mexiko 2:0. Messi z dálky ukončil trápení, zvyšoval Fernández
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud