28. března 2012 • 17:06

VIDEO: Překvapení, vetřelec! Balotelli přerušil tiskovku Interu

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velké pozdvižení vyvolal v Itálii Mario Balotelli. Útočník Manchesteru City se z ničeho nic objevil na tiskové konferenci Interu Milán, kde v minulosti působil. Klub představoval nového kouče Andrea Stramaccioniho, který nahradil odvolaného Claudia Ranieriho. Hvězdný šutér osobně přišel popřát mladému trenérovi hodně štěstí.



Házení šipek po spoluhráčích, ohňostroj v bytě, rvačky na tréninku. A také spousty důležitých gólů a famózních výkonů. Od Maria Balotelliho lze čekat opravdu leccos, obávaný kanonýr je nepředvídatelným, nespoutaným živlem.

Tentokrát jednadvacetiletý útočník překvapil na tiskové konferenci Interu Milán, kde hrál před odchodem do Manchesteru City. Klub do funkce uváděl Andrea Stramaccioni, který vystřídal v pondělí odvolaného Claudia Ranieriho.

Balotelli nelenil, sedl do letadla a z Manchesteru přiletěl do Milánu, kde tiskovka probíhala. Jednadvacetiletý útočník nečekaně nakráčel do místnosti a zaskočil přítomné novináře i samotného trenéra. "Jaké překvapení," podivil se návštěvě Stramaccioni.

Za pobavených úsměnů narvaného sálu se Balotelli objal a pozdravil s přítomnými členy vedení Interu. Poté zase ze sálu zmizel. Útočník City pozdravil i své bývalé spoluhráče, do milánského tréninkového centra přijel v nablýskaném ferrari.

Balotelli Stramaccioniho zná, dříve pod ním trénoval v mládežnických týmech Interu. Mladý kouč má nyní pozvednout klub, který vypadl z Ligy mistrů a v italské lize se krčí až na osmém místě.    

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud