19. července 2012 • 12:55

Tévez, Džeko, van Persie? AC Milán hledá náhradu za Ibrahimovice

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Včera prodali Zlatana Ibrahimovice do Paris SG, dnes se rozhlížejí po jeho náhradě. Jakého útočníka AC Milán přivede? V italském tisku se spekuluje o třech velkých jménech: Carlos Tévez, Robin van Persie a Edin Džeko.



S prodejem Zlatana Ibrahimovice a Thiaga Silvy do PSG, přitekly do milánské pokladny miliardy. Ty chce nyní AC utratit za nového střelce.

Dosud se spekulovalo o mnoha jménech, ale jen prý o třech denně debatuje klubové vedení. Přijde Tévez? Nebo jeho kolega z Manchesteru City Džeko? A co takhle rovnou van Persie z Arsenalu? To jsou otázky, na které AC Milán nemůže a nechce v tuto chvíli odpovědět.

Světlo do celého případu mohl vnést Džekův agent Sead Sušic, který prohlásil, že "přestup jeho klienta k rossoneri je více než pravděpodobný a že jednání pokračují". Jenže netrvalo dlouho a Manchester City vydal prohlášení, které vše popřelo. "O ničem takovém, co pan Sušic řekl, nevíme," napsal klub.

Může to být jen podivná hra anglického mistra a vyčkávací taktika. Není tajemstvím, že "citizens" nabízejí Arsenalu 20 milionů liber za nespokojeného Robina van Persieho. Pokud jim transfer vyjde, jednoho z dvojice Tévez-Džeko pravděpodobně uvolní.

Ve hře je také varianta, že nizozemského útočníka se pokusí zlanařit AC Milán a na City čekat nebude.

Van Persieho ale čeká ještě minimálně jedna schůzka s manažerem Arsénem Wengerem, která může všechno změnit. Už nyní v kuloárech prosakují informace, že prodlouží s "gunners" smlouvu o dva roky...

V takovém případě by všichni zájemci (Manchester City, Juventus, AC Milán) museli hledat útočníka jinde.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud