29. září 2012 • 22:59

Zemanův AS Řím utrpěl v italské lize s Juventusem debakl 1:4

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté AS Řím s českým trenérem Zdeňkem Zemanem utrpěli ve šlágru italské ligy s Juventusem Turín debakl 1:4. Obhájce titulu si na svém hřišti vypracoval tříbrankový náskok už v úvodní dvacetiminutovce a po neúplném šestém kole vede tabulku o tři body před Neapolí.



Juventus svého rivala dokonale zaskočil. Už v jedenácté minutě otevřel skóre z trestného kopu Pirlo, pět minut po něm zvýšil z penalty další záložník Vidal a v 19. minutě korunoval povedený úvod útočník Matri.

Zemanovi svěřenci se vzpamatovali pozdě a v 69. minutě pouze snížil forvard Osvaldo z druhého pokutového kopu zápasu. V poslední minutě navíc uzavřel skóre čtvrtou brankou "Staré dámy" střídající Giovinco.

V dalším dnešním utkání remizoval vicemistr AC Milán v Parmě 1:1 a po dalším nepřesvědčivém představení zůstává ve středu tabulky.

Italská fotbalová liga - 6. kolo:

Parma - AC Milán 1:1
(66. Galloppa - 50. El Shaarawy),

Juventus Turín - AS Řím 4:1
(11. Pirlo, 16. Vidal, 19. Matri, 90. Giovinco - 69. Osvaldo z pen.).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud