25. srpna 2014 • 11:11

Italský Suárez! Mladík kousl soupeře, červenou ale dostala oběť

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Říká se, že příklady táhnou, a ty špatné dvojnásob. Italský fotbal tak teď řeší "svého Luise Suáreze". V zápase italského poháru mezi Bari a Avellinem měl Gianmario Comi kousnout domácího Giuseppe De Lucu. Rozhodčí ovšem viděl až jeho zápasnickou odvetu a musel se poroučet do šaten. Bari pak v souboji druholigových soupeřů ztratilo jednogólový náskok a prohrálo 1:2.



Giuseppe De Luca a jeho ještě vybarvenější kousanec druhý den po zápaseFoto http://www.fcbari1908.club/

Běžela 54. minuta zápasu a domácí Bari vedlo 1:0. Hosté z Avellina měli zahrávat přímák ze solidní vzdálenosti, jenže ve zdi se strhla pořádná strkanice, na jejímž konci skoro o dvě hlavy menší De Luca judisticky strhnul k zemi Gianmariu Comiho.

To viděli diváci na stadionu, u televizí a nakonec i rozhodčí, který bez rozmýšlení domácímu hráči ukázal červenou kartu. Rozlícený Giuseppe De Luca pak začal sudímu ukazovat svou paži, do které ho měl soupeř před jeho zápasnickou vložkou kousnout.

Podle dostupného videozáznamu těžko soudit, na něm je vidět až závěrečná potyčka. Šrám, který De Luca ukazoval po zápase, nicméně opravdu vypadá jako kousanec. "Byla to špatná reakce a omlouvám se klubu, spoluhráčům i fanouškům, že jsem je nechal dohrávat o deseti," uvedl vyloučený v prohlášení na klubovém webu.

"Nikdy bych nečekal, že mě soupeř kousne. Třeba drsný skluz je součástí hry, ale odporné a zbabělé činy jako kousání nebo plivání se nesmí tolerovat," horlil De Luca. Disciplinární komise teď bude zkoumat video, a jestli se prokáže Comiho provinění, čeká ho zřejmě dlouhý trest.

VIDEO | Podívejte se na incident s kousancem

Dvaadvacetiletý útočník, který se zřejmě inspiroval kousajícím Uruguaycem Suárezem, navíc jen několik minut po incidentu zařídil hlavou vyrovnání...

Opravdu nekouše? Jakýkoliv kluk to bude Suárezovi po dalším selhání jen těžko věřit
Opravdu nekouše? Jakýkoliv kluk to bude Suárezovi po dalším selhání jen těžko věřit

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud