5. června 2017 • 16:16

Schicka chtěli ukrást Juventusu! Milán podal supernabídku, má smůlu

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dokud není rozhodnuto, ještě se bojuje. Podobným heslem se podle italského listu Gazzetta dello Sport rozhodli řídit v AC Milán. Vedení klubu z čista jasna poslalo maxi nabídku za českého útočníka Sampdorie Janov Patrika Schicka. Ale pozdě. AC nepochodilo, ačkoliv nabízelo víc (33 milionů eur) než mistrovský Juventus (25 milionů eur). Hráč už prý kývl „Staré dámě“ a od léta bude jejím hráčem.



Najít pořádného střelce ke Carlosu Baccovi se vedení milánského klubu snaží již několik měsíců. A zatím mu to nevychází. Podle dostupných informací odmítl AC Álvaro Morata z Realu, který chce setrvat v Madridu. A to i přes to, že by mu v útoku patřila pozice číslo jedna.

Reakce klubu? "Last minute“ nabídka směrem do Janova, kde tamní Sampdoria hýčká velký český talent Patrika Schicka . Suma, kterou AC údajně nabídlo, dokonce předčila tu, kterou si s klubem vyjednal Juventus.

Nedvěd o Schickovi: Připomíná mi Ibrahimoviče
Video se připravuje ...

Zatímco „Stará dáma“ pouze aktivovala výstupní klauzuli, která činí 25 milionů eur, Milán byl ochotný zaplatit o osm milionů eur více (33). Za normálních podmínek by to janovskému klubu jistě zamotalo hlavu, ale zájem od šestého celku uplynulé sezony Serie A přišel pozdě. Schick už se rozhodl spojit svoji budoucnost s Juventusem.

Navíc pro českého reprezentanta vyznívala předložená nabídka od AC jako nevýhodná. Zatímco Juve bude hrát v základní skupině Ligy mistrů, „Rossoneri“ čekají zápasy v předkolech Evropské ligy. Velkou výhodou je rovněž přítomnost české legendy Pavla Nedvěda ve vedení Juventusu.

Tajemství o Schickově přestupu ze Sampdorie prozradil před pár dny šéf klubu Massimo Ferero. „Schick? Ten půjde do Juventusu,“ vypálil na otázku serveru AS Pagine Romaniste. „Chtěli ho i z AS Řím, ale neměli peníze. Bez toho to nejde,“ dodal svérázný boss.

Tomáš Souček, Michael Krmenčík, Patrik Schick a Jakub Jugas na srazu českého národního týmu
Tomáš Souček, Michael Krmenčík, Patrik Schick a Jakub Jugas na srazu českého národního týmu

Přemýšlet o přestupu? To by mi neprospělo, řekl Schick na srazu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud