6. června 2017 • 11:40

Totti chce prý dál hrát. Zájem je v USA, já bych ho vzal do Pescary, říká Zeman

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podle trenéra druholigové italské Pescary Zdeňka Zemana chce čtyřicetiletý Francesco Totti i po odchodu z AS Řím pokračovat ve fotbalové kariéře. Český kouč by legendárnímu útočníkovi rád dal šanci ve svém mužstvu.



Totti po minulé sezoně ukončil téměř pětadvacetiletou hráčskou kapitolu v A-týmu římského klubu, který mu nabídl místo funkcionáře. Dlouholetý kapitán ale prý ještě s fotbalem končit nehodlá a má blízko k odchodu do Spojených států amerických.

Legendární Francesco Totti se loučí s AS Řím, o víkendu odehraje poslední utkání
Legendární Francesco Totti se loučí s AS Řím, o víkendu odehraje poslední utkání

Zeman by svého bývalého svěřence z AS Řím rád viděl v Pescaře, kde by však musel nejprve absolvovat vstupní testy. "Vím, že ho chtějí v USA. Mluvil jsem s ním minulý týden a chce ještě hrát. Všechno záleží na podmínkách. Věřím, že stále hledá sportovní výzvu, a já ho rád přivítám na zkoušce v Pescaře," citovala Zemana italská média.

"Myslím, že by se ještě neměl spokojit s rolí ambasadora, potřebuje hrát a já doufám, že bude pokračovat v nějakém velkém klubu," dodal sedmdesátiletý trenér, který se do Pescary vrátil v únoru, ale sestupu nezabránil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud