Jan Podroužek
31. srpna 2017 • 12:55

Český přesun do AC Milán drhne. Jankto není na prodej, hlásí Udine

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po Patriku Schickovi se chystala další česká bomba v Serii A. Jakub Jankto se měl stát ještě ve čtvrtek hráčem AC Milán. Nenápadná zpráva, která se už ve středu nesla potichu internetem, se měla během čtvrtka potvrdit. Jankto je ovšem podle vyjádření Manuela Gerolina, sportovního ředitele Udine, neprodejný, a nabídky AC Milán na českého záložníka shazuje tvrdohlavě ze stolu.



Jankto se o minulém víkendu zase připomněl, přihrával na gól v zápase na hřišti nováčka Spalu. Do utkání kromě Jakuba Jankta zasáhl i další Čech Antonín Barák, a oba pomohli srovnat nepříznivý stav z 0:2 na 2:2. Přesto se nakonec Spal prosadil v nastaveném čase ještě potřetí.

A podle všeho to mohl být poslední vystoupení Jankta v dresu Udine. Ještě ve čtvrtek se měl definitivně stát hráčem AC Milán. Ovšem celá situace se komplikuje.

Přestup byl zpočátku podmíněný odchodem M’Bayeho Nianga z AC. Ten nejprve odmítl nabídky Spartaku Moskva a Lazia a odchází do AC Turín. A právě za něj měl přijít český talent.

Sportovní ředitel Manuel Gerolin o tom ale nechce slyšet. „Ptali se nás na Jakuba, ale z našeho pohledu není na prodej,“ řekl jasně Gerolin.

Debaty mohou probíhat ještě celý zbytek dne, o půlnoci ze čtvrtka na pátek končí v Itálii přestupní termín.

Češi v Serii A? Pomůže nám to, shodují se Jankto a Barák
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud