28. května 2018 • 21:01

Cassano: Nejhorší člověk ve fotbale? Stramaccioni! Nebudu ho mít rád

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Někdejší italský fotbalový reprezentant Antonio Cassano si za svou kontroverzní kariéru nadělal hodně nepřátelských vztahů, ale vůbec nejhorší má prý s Andreou Stramaccionim. Bývalého kouče pražské Sparty považuje za nejhoršího člověka, s jakým se kdy setkal.



"Potkal jsem za život hodně špatných lidí, ale ze všech nejhorší byl Stramaccioni," řekl Cassano pro Sky Sport Italia. "Nemohu o něm říci, že by byl férový a čestný. Je to spíše někdo, kdo vám řekne do očí něco jiného, než pak řekne za vašimi zády," prohlásil.

Bývalý hráč AS Řím, Sampdorie, Realu Madrid, Parmy či AC Milán uvedl, že při společném působení v Interu Milán se dostal se Stramaccionim i do fyzické potyčky. Podle médií se odehrála 1. března 2013 v šatně Interu a oba muže od sebe museli odtrhnout ostatní hráči.

Bývalý trenér Sparty Andrea Stramaccioni a bývalý hráč a dnes člen vedení Tomáš Rosický
Bývalý trenér Sparty Andrea Stramaccioni a bývalý hráč a dnes člen vedení Tomáš Rosický

"Jen výjimečně jsem nechal hádky přejít do fyzické roviny, ale s ním bylo dobře, že to došlo až do tohoto bodu. Je to člověk, kterého jsem neměl rád, nemám rád a nebudu ho mít rád," dodal Cassano.

Pětatřicetiletý Cassano patřil mezi největší italské talenty, ale kariéru si kazil častými výstřelky a kontroverzní pověstí. "Moje dětství bylo hodně těžké, kolikrát jsme neměl ani co jíst. Když se narodíte na předměstí Bari, často sejdete z cesty. Považuji se za inteligentního člověka, protože v určitém bodě jsem si to uvědomil a oddal jsem se fotbalu. Nikdy jsem nepropadl drogám nebo alkoholu," uvedl.

Nejvíce v kariéře litoval toho, že v roce 2010 urazil prezidenta Sampdorie Riccarda Garroneho a následně odešel do AC Milán. "Byl to nejlepší člověk, kterého jsem potkal. Čestný, laskavý, choval se ke mně jako otec, kterého jsem nikdy neměl. Já ale udělal největší chybu, že jsem mu neukázal dostatek respektu. Naštěstí jsme ještě dostal šanci to napravit," dodal Cassano, který se s Garronem usmířil před jeho smrtí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud