15. října 2018 • 12:30

Vyměnil Real za Juve a jako táta střílí góly! Malý Ronaldo už pobláznil Itálii

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na parádní kousky hvězdného Cristiana Ronalda si již fotbalová veřejnost zvykla a jsou nedílnou součástí týdenního koloritu. Pomalu se ale podobně začíná prezentovat i jeho nejstarší syn Cristiano junior. V dresu Juventusu předvedl gólové akce, za které by se určitě nestyděl ani jeho otec.



Osmiletý Cristiano junior potěšil svého otce, když se dokázal o víkendu dvakrát zapsat mezi střelce v dresu žákovského týmu Juventusu. A šlo o trefy vskutku povedené. Přiměly dokonce Cristiana Ronalda k tomu, aby je sdílel na svém twitterovém účtu.

V prvním případě si osmiletý rodící se talent poradil elegantně s obráncem, prošel do vápna, kde si potáhl míč kolem brankáře a pak už zbývalo jen poslat míč do prázdné branky. Druhou trefu si připsal po střele na zadní tyč.

Na mladého Cristiana, který nosí stejně jako jeho otec na zádech číslo 7, začali pět ódy i mnozí fanoušci. „Je neuvěřitelný. Jaký otec takový syn,“ to byly nejčastější reakce. „Bude legendou jako jeho otec,“ předpovídal dokonce jeden z příznivců. „Už nyní si představuji, jak s Juniorem vyhraje Portugalsko mistrovství světa,“ přidává další.

Nebyla by to událost kolem CR7, při níž by nedošlo na srovnání s argentinským fotbalistou Lionelem Messi. A nejinak tomu bylo i po gólech Cristiana juniora. „Už i Cristiano junior je lepší než Messi,“ napsal zřejmě trochu s nadsázkou pod příspěvkem Cristiana Ronalda na Twitteru jeden z fanoušků. 

Na Instagramu má video s góly malého Ronalda na účtu jeho otce 16,5 milionu shlédnutí a více než pět milionů lajků. 

Jak je vidět, mladý Cristiano talent určitě má a bude zajímavé sledovat, jakým směrem se bude ubírat jeho kariéra. Našlápnuto má určitě dobře. 

Ronaldo tahounem Juventusu. Zbrzdí ho nedávná kauza?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud