24. ledna 2019 • 18:36

Hotovo! Simič opouští AC Milán, pomůže Frosinone v boji o záchranu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalový obránce Stefan Simič opustil AC Milán a zamířil do jiného italského celku Frosinone, kde bude hostovat do konce této sezony. Oba kluby o tom informovaly na svých webech. Podle spekulací některých italských médií měl čtyřiadvacetiletý stoper s jedním reprezentačním startem do Frosinone přestoupit, ale předposlední tým Serie A si nakonec Simiče pouze vypůjčil do konce června.



Simič patří AC Milán od roku 2013, ve slavném klubu se však zatím nedokázal prosadit do sestavy. V letech 2014 až 2017 už hráč s balkánskými kořeny hostoval ve Varese, Mouscronu a Crotone.

Odchovanec pražské Slavie před začátkem tohoto ročníku v kádru "Rossoneri" zůstal, ale zasáhl pouze do jednoho soutěžního utkání na konci listopadu v Evropské lize proti Dudelange. Předloni na podzim si Simič připsal dosud jediný start za český reprezentační A-tým v přípravě s Katarem.

Stefan Simič už má za sebou debut v reprezentačním "Áčku"
Stefan Simič už má za sebou debut v reprezentačním "Áčku"

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud