21. srpna 2010 • 14:49

Aquilani opouští Liverpool, bude hostovat v Juve

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Italský záložník Alberto Aquilani odchází po nevydařeném ročním působení v Liverpoolu na hostování do Juventusu. Turínský klub získal šestadvacetiletého fotbalistu na jeden rok s tím, že po sezoně ho může koupit za 15,5 milionu eur (385 milionů korun). Vedení Juventusu souhlasilo s tím, že pokryje celý Aquilaniho roční plat 3,5 milionu eur (87 milionů korun).



"Mám hroznou radost, že budu hrát za Juve. Radostí úplně šílím. Doufám, že se také probojuji zpátky do reprezentace," řekl Aquilani italským novinám.

Jedenáctinásobný reprezentant přišel na Anfield Road loni v srpnu. Vinou častých zranění a špatné formy však za Liverpool nastoupil ve všech soutěžích jen v 26 zápasech. Anglický klub za něj zaplatil AS Řím 20 milionů eur a podepsal s Aquilanim smlouvu na pět let.

Juventus získal v tomto týdnu do zálohy už druhou velkou posilu poté, co koupil z CSKA Moskva Srba Miloše Krasiče za 15 milionů eur.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud