26. února 2011 • 19:13

VIDEO: Hlouškův první gól za Kaiserslautern

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Adam Hloušek vstřelil ve svém čtvrtém zápase za Kaiserslautern první bundesligovou branku. Gól českého fotbalisty však nováčkovi nejvyšší soutěže premiérové vítězství v novém kalendářním roce nepřinesl, proti Hamburku stačil jen k remíze 1:1.



Dvaadvacetiletý Hloušek otevřel skóre zápasu v 18. minutě netradičně pravačkou po přihrávce za obranu z kopačky krajana Jana Morávka. Vedle obou českých mladíků, kteří si shodně připsali po žluté kartě, se v záloze Kaiserslauternu představil i Jiří Bílek. Na lavičce hostů strávili celých devadesát minut David Jarolím a brankář Jaroslav Drobný.

Oba se mohli radovat v 54. minutě, kdy Jansen vyrovnal. Kaiserslauternu stačila k posunu na 15. místo tabulky i remíza, zpátky do sestupového pásma ho mohou odsunout Brémy v neděli v dohrávaném utkání s Leverkusenem.

Adam Hloušek opouští Slavii, zkusí štěstí v německém Kaiserslauternu
Adam Hloušek opouští Slavii, zkusí štěstí v německém Kaiserslauternu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud