15. června 2012 • 09:43

Hubník zůstane v Hertě, o Gebre Selassieho se prý zajímají Brémy

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalový reprezentant Roman Hubník chce i po sestupu do druhé ligy zůstat v Hertě Berlín a postoupit s ní zpátky do bundesligy. Řekl to magazínu Kicker. Nejvyšší německou soutěž by si v nadcházející sezoně mohl naopak zahrát jeho kolega z reprezentační obrany Theodor Gebre Selassie, o kterého se podle Kickeru zajímají Brémy.



"V Berlíně zůstanu. Nebyl to pro nás všechny dobrý rok, ale v roce 2013 chci s Herthou znovu hrát bundesligu," citoval časopis českého stopera, který s klubem z hlavního města sestoupil už podruhé.

V prvním případě se jeho týmu podařilo vrátit mezi německou elitu hned po roce.

Místo Hubníka by se v bundeslize v příští sezoně mohl objevovat pravý obránce Gebre Selassie, který je podle Kickeru na seznamu potenciálních posil Werderu Brémy.

Devátý celek uplynulého ročníku musel omezit rozpočet, a poohlíží se proto po mladých a perspektivních hráčích, které si může finančně dovolit.

Do této kategorie podle sportovního magazínu zapadá právě pětadvacetiletý zadák Liberce, který nyní stejně jako Hubník bojuje v národním dresu na mistrovství Evropy.

V Polsku je na pozorování i manažer Brém Klaus Allofs, který ale odmítl upřesnit, koho přijel sledovat. "Stále sledujeme určité kandidáty," řekl Kickeru neurčitě.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud