31. října 2012 • 14:47

Popletové! Hráči Brém zaspali a nestihli trénink. Neseřídili si čas

Autor: Václav Hanzlík
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Pohodář Ulihrach vzpomíná: cucák Nadal, pařmen Ivaniševič, blázni rodiče
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hned šestice borců Werderu Brémy dorazila pozdě na úterní odpolední trénink. Důvod? Přechod na zimní čas. Místo v půl třetí se Elia, Lukimya, Sokraris, Igňovski, Akpala a Bargfrede přiřítili do kabiny o sedmadvacet minut později. Neuvědomili si, že kouč Thomas Schaaf kvůli brzkému stmívání posunul odpolední jednotku o půl hodinky.



„Budou platit. Když někdo přijde pozdě, musí za to nést následky,“ řekl rezolutně trenér, jenž nehodlal tolerovat žádné výmluvy. A že jich hráči měli!

„Trenér to zřejmě v kabině v neděli připomínal, ale ke mně se to nedostalo,“ omlouval se Philipp Bargfrede. „Byl jsem ještě zvyklý na starý čas. Něco takového se mi stalo poprvé a naposled,“ přidal se Assani Lukimya.

Kolik je bude sedmadvaceti minutové zpoždění stát? „Přesný tarif neprozradím, ale určitě tu sumu použijeme na nějakou společnou večeři nebo něco podobného,“ pravil strážce klubové kasy Sebastian Prödl.

Na srandičky v kabině však příliš nálada není, výsledky v bundeslize neopovídají ambicím klubu (11. místo). Vedení naštvaly hlavně poslední dva venkovní zápasy v Augsburgu a Fürthu.

Tým Jana Morávka a Milana Petržely čekal na výhru šest zápasů, dočkal se právě v zápase s Brémami. Fürth pro změnu s tímto týmem získal první domácí bod a vstřelil první branku před vlastními fanoušky.

„Existuje ještě nějaká série, kterou můžeme zlomit?“ usmál se hořce ředitel klubu Klaus Allofs. I proto se za pozdní příchod muselo platit. Český obránce Theodor Gebre Selassie měl naštěstí seřízeno správně.

Petr Jiráček se zdraví se svým spoluhráčem z reprezentace Theem Gebre Selassiem po utkání Brém s Hamburkem
Petr Jiráček se zdraví se svým spoluhráčem z reprezentace Theem Gebre Selassiem po utkání Brém s Hamburkem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud