19. ledna 2013 • 20:20

Brémy s Gebrem zahájily jaro debaklem s Dortmundem, prohrály 0:5

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po krátké zimní přestávce odstartovala německá bundesliga. Werder Brémy prohrál v úvodu druhé poloviny nejvyšší německé soutěže na domácí půdě s mistrovským Dortmundem vysoko 0:5. Za Werder odehrál celý zápas na místě pravého obránce český reprezentant Theo Gebre Selassie. Utkání jsme sledovali na iSport.cz ONLINE.



Werderu se nepovedl vstup do utkání, už v 19. minutě prohrával o dvě branky a bylo jasné, že na trávníku bude vládnout Borussia. Hosté z Dormundu přidali další branky až po pauze.

V dresu Borussie Dortmund se v duelu s dvanáctými Brémami gólově prosadili čtyři nejlepší střelci klubu v této sezoně. Skóre otevřel Reus, za chvíli se střelou z hranice vápna trefil Götze.

Na 3:0 zvýšil krátce po přestávce hlavičkou Santana. Devět minut před koncem se prosadil i nejlepší střelec Dortmundu Lewandowski, který svou jedenáctou ligovou brankou poslal hosty již do čtyřgólového vedení.

Debakl domácích pak uzavřel v 85. minutě střelou z malého vápna do prázdné branky další polský reprezentant Blaszczykowski.

Německá fotbalová liga - 18. kolo:

Bayern Mnichov - Fürth 2:0 (26. a 61. Mandžukič), Hoffenheim - Mönchengladbach 0:0, Leverkusen - Eintracht Frankfurt 3:1 (31. Boenisch, 33. Kissling, 58. Schürrle - 78. Meier), Mohuč - Freiburg 0:0, Wolfsburg - Stuttgart 2:0 (51. Diego, 67. Madlung), Brémy - Dortmund 0:5 (9. Reus, 19. Götze, 48. Santana, 81. Lewandowski, 85. Blaszczykowski)

Hodně radosti zažili fotbalisté Dortmundu v sobotu v Brémách. V duelu nejvyšší německé soutěže vyhrála Borussia 5:0
Hodně radosti zažili fotbalisté Dortmundu v sobotu v Brémách. V duelu nejvyšší německé soutěže vyhrála Borussia 5:0

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud