22. ledna 2013 • 11:52

Guardiola překvapil Cruyffa: Jinde než v Bayernu si mohl vydělat víc

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už víme, s kým se Pep Guardiola radil před zveřejněním informace, že bude od příští sezony trénovat fotbalisty Bayernu Mnichov. Na dovolenou zavolal Johanu Cruyffovi, kterého považuje za svůj velký vzor.



Bývalý kouč fotbalistů Barcelony chtěl legendárnímu nizozemského hráči i trenérovi, pod jehož vedením v minulosti ve španělském velkoklubu hrál, o novém angažmá říct dříve, než se informace dostane do světa.

"Minulý týden mi během mé dovolené v Africe zavolal. Chtěl mi osobně říct, že bude příští sezonu trénovat Bayern. Ten telefonát mi přišel velice neobvyklý, stejně jako jeho rozhodnutí," uvedl Cruyff ve svém sloupku v listu Telegraaf.

Cruyff prý Guardiolovi k jeho rozhodnutí pogratuloval, přestože má dojem, že "by si jinde mohl vydělat víc". To, že si Španěl vybral po roční pauze od fotbalu za svou další štaci Bayern, podle Cruyffa ukazuje, že "poslechl své fotbalové srdce."

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud