12. února 2013 • 14:30

Poplach pro repre? Gebre Selassie si zlomil ruku a musí na operaci

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český reprezentační obránce Theodor Gebre Selassie si na tréninku svých bundesligových Brém zlomil záprstní kost na levé ruce a podle agentury SID musí na operaci.



"Moc mě mrzí, co se Theovi stalo. Věřím, že bude brzy zase k dispozici," řekl trenér Thomas Schaaf po zranění českého reprezentanta Thea Gebre Selassieho na tréninku Werderu pro klubový web.

Délka léčby zatím nebyla určena, ohrožen je tak i jeho start v březnové kvalifikaci mistrovství světa s Dánskem a Arménií.

Šestadvacetiletý pravý obránce si zranění přivodil během tréninku, který po hodině musel předčasně opustit. "Mám velké bolesti v ruce," řekl při odchodu do kabin. Následná prohlídka odhalila zlomeninu.

Gebre Selassie patří do základního kádru Brém, kam přišel v létě z Liberce. V této sezoně vynechal jen dvě utkání. Při posledních dvou startech navíc asistoval u gólu.

Do zahajovací sestavy patří také v národním týmu. V případě jeho absence by pravá strana obrany zřejmě připadla Františku Rajtoralovi z Plzně či Tomáši Kalasovi z Arnhemu.

Theo Gebre Selassie bude zřejmě muset hrát s ochranou levé ruky, má zlomenou záprstní kost
Theo Gebre Selassie bude zřejmě muset hrát s ochranou levé ruky, má zlomenou záprstní kost

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud