25. září 2013 • 15:44

Dortmund pláče. V lednu se upíšu Bayernu, řekl Lewandowski

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přímá otázka, přímá odpověď. Polský útočník Robert Lewandowski potvrdil, že po sezoně zamíří z Borussie Dortmund do konkurenčního Bayernu. V zimě se chystá podepsat předběžnou smlouvu.



Takže až v lednu můžete oznámit přestup do Bayernu? – zeptal se reportér německé stanice Sport1.

„Ano, protože to už budu moci oficiálně podepsat kontrakt,“ odpověděl jasně Robert Lewandowski po včerejším pohárovém utkání s Mnichovem 1860.

Jinými slovy: útočník Borussie potvrdil, že v lednu podepíše předběžnou smlouvu o svém přestupu do Bayernu. Hráčem mnichovského giganta se však stane až po sezoně, kdy mu vyprší v Dortmundu smlouva a bude volným hráčem.

Lewandowski chtěl do Bayernu už v létě, nabídku by přijal nebýt odmítavého postoje BVB. Nakonec se musel smířit s tím, že ještě rok setrvá ve Vestfálsku. Dortmund totiž nechtěl po útěku Maria Götzeho pustit ke konkurentovi dalšího klíčového hráče. A tak oželel nabízených 30 milionů eur, příští léto za Lewandowského nedostane nic.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud