19. března 2014 • 14:46

Robben prodloužil smlouvu s Bayernem do roku 2017

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nizozemský záložník Arjen Robben prodloužil o tři roky smlouvu s Bayernem Mnichov. Třicetiletý fotbalista, jehož dosavadní kontrakt měl skončit letos v červnu, by tak měl v bavorském klubu hrát až do roku 2017.



Robben působí v Bayernu pět let a v minulé sezoně patřil k hlavním tahounům týmu, který vyhrál bundesligu, Německý pohár i Ligu mistrů. Ve finále elitní soutěže proti Borussii Dortmund vstřelil rozhodující gól.

"Jsem tady pět let a teď přidám tři další. Už se těším na další trofeje," citovala agentura Reuters Robbena, který do Mnichova přišel z Realu Madrid. Předtím hrál vicemistr světa z roku 2010 za Chelsea a PSV Eindhoven.

Koncert Bayernu. Nad Schalke v bundeslize vysoko vyhrál, hattrickem k tomu přispěl i Nizozemec Arjen Robben. Koncert Bayernu. Nad Schalke v bundeslize vysoko vyhrál, hattrickem k tomu přispěl i Nizozemec Arjen Robben.Foto Reuters

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud