25. března 2014 • 23:43

Megafon, bubny a dojatý Guardiola. Bayern slavil v Berlíně jako doma!

Autor: mim
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO | Titul je náš! Bundesligoví šampioni z Bayernu sice museli odstartovat mistrovské oslavy nikoliv doma, ale na hřišti soupeře po vítězství nad Herthou, jenže na radosti jim to ubrat nemohlo. Do Berlína je doprovodily tisícovky mnichovských věrných a vytvořily jim dokonalou kulisu k pořádné bavorské veselici.



Hráče i trenéry Bayernu Mnichov chytla mistrovská euforie, Thomas Müller se s Bastianem Schweinsteigerem přetahoval o megafon, kterým vyvolával vítězné pokřiky, Franck Ribéry burcoval fanoušky. Bayern porazil Herthu a mohl slavit svůj čtyřiadvacátý titul!

Bavorský velkoklub se sice na stadionu v Berlíně musel spokojit s menší mistrovskou párty, než která by přišla na domácím hřišti, přesto příznivci i hráči vyčarovali atmosféru hodnou zisku rekordně rychlého titulu.

K tomu Bayern dovedl nový kouč Pep Guardiola. Ten je v klubu sice pouze pár měsíců, ale už začal budovat podobně silná pouta, jaká míval na své předchozí štaci v Barceloně. "Obdivuhodně k nám pasuje, je to fantastický člověk," řekl o španělském kouči sportovní šéf Bayernu Matthias Sammer.

Guardiola to ukázal i po závěrečném hvizdu. Dojatý obešel a objal každého ze svých svěřenců na hřišti. Pak ale i jeho strhlo řádění šampionů a divoké oslavy. Podívejte se na ně v naší fotogalerii:

Vítězný taneček hráčů Bayernu. Byl na místě, vždyť jejich spanilá jízda za titulem vytvořila rychlostní rekord
Vítězný taneček hráčů Bayernu. Byl na místě, vždyť jejich spanilá jízda za titulem vytvořila rychlostní rekord

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud