29. října 2014 • 23:17

Smutní hrdinové! Drobný čaroval, Kadlec dal gól. Ale v poháru končí

Autor: pj, tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Dvěma slovy se dají shrnout výkony Jaroslava Drobného a Václava Kadlece ve středečních zápasech Německého poháru: SMUTNÍ HRDINOVÉ. Český brankář ve službách Hamburku se i po fantastických zákrocích proti Bayernu Mnichov musel smířit s porážkou 1:3. Útočník Kadlec se gólově prosadil, ale jen zmírnil prohru Frankfurtu 1:2 s Mönchengladbachem. Naopak postup slaví Vladimír Darida z Freiburgu.



JAROSLAV DROBNÝ (Hamburk - Bayern 1:3)

Stal se z něj čaroděj. Zejména ve druhém poločase předvedl hned několik výtečných zákroků. Nejprve reflexivně vyrazil střelu Francka Ribéryho, následně vyběhl daleko z branky, aby před francouzskou hvězdou míč odhlavičkoval. Skluzem pak zastavil Thomase Müllera. V závěru stejnému hráči dvakrát vykopl špičkou kopačky stoprocentní tutovky. Drobnému tleskal celý stadion. Zaslouženě. Přestože byl Bayern Mnichov nakonec nad jeho síly, Hamburk prohrál 1:3, hvězdy trenéra Josepa Guardioly si na českém brankáři pořádně vylámaly zuby.

PETR JIRÁČEK (Hamburk - Bayern 1:3)

Nepříznivý výsledek Hamburku je z českého pohledu o to horší, že utkání nedohrál český záložník Petr Jiráček. Šanci dostal v základní sestavě, ale už po čtvrthodině hry odkulhal s bolestivou grimasou ve tváři za postranní čáru. V 18. minutě střídal…

Robert Lewandowski po chybě obránce Hamburku překonává Jaroslava Drobného.
Robert Lewandowski po chybě obránce Hamburku překonává Jaroslava Drobného.

VÁCLAV KADLEC (Frankfurt - M'Gladbach 1:2)

V bundeslize si v tomto ročníku zahrál pouhých 97 minut, během kterých vstřelil jeden gól. V pohárovém utkání proti Mönchengladbachu však dostal prostor už ve 48. minutě, když střídal zraněného Sefaroviče. A vloženou důvěru náležitě ocenil. V 54. minutě se dostal do velké šance, kterou mu ještě fantasticky vychytal brankář Sommer. V závěru gólmana obešel a do prázdné branky zavěsil. K výhře to však Kadlecově Frankfurtu nestačilo, s Mönchengladbachem prohrál 1:2.

VLADIMÍR DARIDA (Mnichov1860-Freiburg 2:5)

Nastoupil v základní sestavě a na trávníku vydržel celý zápas. A rozhodně byl vidět! V úvodu museli obránci soupeře zblokovat jeho střelu na roh, po přestávce utekl po pravém křídle a přihrál na gól dobře postavenému Admiru Mehmedimu. Freiburg srazil druholigový Mnichov pěti góly a postupuje do dalšího kola Německého poháru.

VIDEO: Od 4:07 Daridova asistence

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud