30. prosince 2014 • 10:00

Kalas odehrál NULU. V Kolíně nad Rýnem balí a vrací se do Anglie

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nula odehraných minut, horor končí. Stoperovi české jednadvacítky Tomáši Kalasovi podle prestižního magazínu Kicker definitivně končí své hostování v bundesligovém Kolíně nad Rýnem, aniž by v mistrovském zápase kopl do balonu. Za půl sezony kouč Peter Stöger hráče, jenž patří Chelsea, ani jednou neposlal na plac. Kicker tvrdí, že na ocet stoper nezůstane, jaro by měl odehrát v londýnském QPR.



Zprávy o tom, že se má Kalas stěhovat prosákly už během podzimu. „Situaci kolem Tomáše Kalase řešíme, existuje několik variant z Velké Británie a Nizozemska, jedna z nich se týká skutečně Queens Park Rangers,“ uvedl už před měsícem hráčský agent Viktor Kolář pro iSport.cz. Nyní pro Kicker slova zopakoval.

„Chceme, aby Tomáš pravidelně hrál. Budeme se snažit vyřešit jeho situaci, jak nejrychleji to půjde, aby mohl po otevření přestupů hrát a spokojenost vládla na všech stranách,“ dodal.

Samotný Kalas už během listopadu tušil, že angažmá v bundeslize nedopadne dobře. „Není moc důvod k tomu, aby trenér měnil obrannou čtyřku. Když už, tak asi spíš postaví stopery, kteří patří Kolínu. Budu se snažit do toho dát co nejvíc, ale pokud bych nehrál, tak v zimě musí přijít změna,“ konstatoval obránce už po utkání reprezentační jednadvacítky s Německem (1:1).

A teď už je jasné, že mladého hráče čeká návrat do Anglie. V dohodě o hostování v německém klubu měl totiž klauzuli, podle níž při neodehraném určitém počtu zápasů se automaticky vrací zpět do Chelsea. A v jejím zájmu je, aby Kalas nastupoval pravidelně.

To otevírá prostor pro jednání s Queens Park Rangers. Tým je patnáctý a na sestupové příčky má náskok pouhých dvou bodů. Posila do defenzivy by se tedy londýnskému celku hodila.

Tomáš Kalas se po angažmá v německém Kölnu, kde neodehrál ani minutu, bude opět balit. Vážný zájem o hráče má londýnský QPR
Tomáš Kalas se po angažmá v německém Kölnu, kde neodehrál ani minutu, bude opět balit. Vážný zájem o hráče má londýnský QPR

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud