20. února 2016 • 22:44

Müllerova paráda odvrátila senzaci. Trefil se luxusně přes hlavu

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

V poločase bitvy Bayernu s Darmstadtem mohli hosté snít o senzaci, vedli totiž 1:0. Jenže po závěrečném hvizdu už to byla klasika. Německý suverén zápas otočil na 3:1, dvakrát se trefil Thomas Müller. Zejména jeho vítězná trefa byla nádherná a rozparádila fanoušky.



To, že Bayern vyhraje nad Darmstadtem, byla prostě tutovka. Když hosté vedli v poločase na půdě favorita 1:0, mohli sice tajně snít o překvapení, jenže druhá půle je vrátila do reality. Pokud je totiž mnichovskému gigantu ouvej, prostě zapne na vyšší stupeň a protivníka smázne. To se stalo i tentokrát a hlavní zásluhu na tom měl Thomas Müller.

Nejprve náskok vymazal čtyři minuty po pauze poté, co míč do vápna načechral Rafinha. Müller se vřítil do pokutového území, snažil se ztlumit si balon, jenže ten mu odskočil a tak střelec tísněný obráncem zakončoval na dlouhou nohu. Stejně se ale rána zastavila až v síti, gólman sice mrsknul, ale neměl nárok.

Hosté pak nějakou chvíli drželi remízu, ale nakonec padli. Vítěznou trefu obstaral opět Müller. V pokutovém území ho našel přesným centrem Vidal, útočník si zpracoval míč na hrudi a akci zakončil parádní ranou přes hlavu. Fanoušci šíleli nadšením, viditelnou radost z krásného gólu měl i samotný střelec. Vítězství favorita 3:1 pak ještě vyšperkoval další z mnichovských bombarďáků Robert Lewandowski.

Po Vidalově přihrávce se parádně trefil za Bayern Thomas Müller a fanoušci šíleli.
Po Vidalově přihrávce se parádně trefil za Bayern Thomas Müller a fanoušci šíleli.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud