22. května 2019 • 19:17

Dortmund už posiluje! Získal mladšího Hazarda i německý klenot

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do týmu německého vicemistra Dortmundu přestoupili záložníci Thorgan Hazard z Mönchengladbachu a Julian Brandt z Leverkusenu. Borussia za ně podle médií zaplatila 25,5 a 25 milionů eur (dohromady zhruba 1,3 miliardy korun), oba hráči podepsali v novém působišti pětiletou smlouvu.



Šestadvacetiletý belgický reprezentant Hazard v Mönchengladbachu strávil pět let, odehrál 141 zápasů a dal 30 gólů. V týmu nejprve jednu sezonu hostoval z Chelsea, kde se potkal i se svým starším bratrem Edenem. Do londýnského klubu Thorgan Hazard přišel v roce 2012 z Lens, ale neprosadil se a kromě Borussie byl také v belgickém Waregemu.

Třiadvacetiletý německý reprezentant Brandt nastupoval za Leverkusen od ledna 2014 a ve 165 ligových zápasech vstřelil 34 gólů.

Už v úterý Borussia za 27 milionů eur přivedla německého reprezentačního obránce Nica Schulze z Hoffenheimu a jako volný hráč by měl do Dortmundu přijít další defenzivní fotbalista Mateu Morey z Barcelony.

Přestupy sledujeme ONLINE ZDE >>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

26. kolo
Články odjinud


Články odjinud