9. června 2020 • 10:25

Kadeřábek bez trenéra. Odvolali ho ze sedmého místa, skončil i bratr

Autor: ČTK, vmn
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

U fotbalistů Hoffenheimu, mezi které patří i český reprezentant Pavel Kadeřábek, překvapivě skončil nizozemský trenér Alfred Schreuder. Vedení klubu odůvodnilo jeho odchod rozdílnými představami o budoucnosti týmu.



„V důležitých otázkách jsme měli odlišené názory, proto by naše spolupráce v závěru sezony už nedávala smysl,“ řekl sportovní ředitel Alexander Rosen. Schreuder měl přitom smlouvu ještě na dva roky. V klubu skončil i jeho bratr Dick, který zastával funkci asistenta.

Sedmačtyřicetiletý Alfred Schreuder začínal v Hoffenheimu v roce 2015 jako asistent. Loni nahradil ve funkci hlavního kouče úspěšného Juliana Nagelsmanna, který odešel do Lipska.

Čtyři kola před koncem německé ligy patří Hoffenheimu sedmé místo a bude ještě bojovat o šestou příčku, zaručující účast v kvalifikaci Evropské ligy. Ve zbytku sezony mužstvo povedou dosavadní členové realizačního týmu Matthias Kaltenbach, Michael Rechner a Timo Gross.

Pavel Kadeřábek z Hoffenheimu se snaží uniknout Milotu Rashicovi z Brém
Pavel Kadeřábek z Hoffenheimu se snaží uniknout Milotu Rashicovi z Brém

Z V R P Skóre B
Z V R P Skóre B

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud