Jiří Fejgl
3. listopadu 2022 • 14:15

Koubek zpět v bráně Augsburgu: Občas je to harakiri. Řešil odchod?

Autor: Jiří Fejgl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvě sezony, dvě nuly. Tomáš Koubek se po sedmadvaceti měsících vrátil v ostrém zápase do brány Augsburgu. V bundeslize a německém poháru odchytal během října pět duelů. „Chybí mi jen výhra,“ říká třicetiletý internacionál.



Byl v ústraní. Důvod je zřejmý, polský kolega Rafal Gikiewicz ho odsunul do pozice dvojky. „Ale já jsem nikdy nelpěl na pozornosti,“ upozorní téměř dvoumetrový chlap, jedenáctinásobný reprezentant. „V minulosti jsem se občas dostal na výsluní některými výroky, jinak jsem tišší kluk,“ usměje se gólman Augsburgu.

V posledních dvou utkáních jste přišli o výhru a remízu v závěrečné minutě. Přitom nad Lipskem i Stuttgartem jste vedli. Jste hodně naštvaný?

„První zápasy po návratu jsme měli špičku bundesligy, k tomu v poháru Bayern. Bylo to hrozně rychlé. Vlastně jsem ani nestíhal přemýšlet nad tím, co se děje. Jen po prvním zápase jsem si návrat chvíli užíval. Prohra ve Stuttgartu je jiná, tam jsme hodně chtěli uspět. Doplácíme na to, že máme hodně zraněných hráčů – třeba pravý bek nastupuje na stoperu, občas to je harakiri.“

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud